Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој како беше опцијата да се направи профилот како споменик на некој близок починат мислам дека имаше таква опција само како се правеше тоа..

Здраво

Имали ли вопшто опција овој FB да се избрише се што сум коментирал ми коментиале лајкови итн еден вид како рестарт на се неможам веке едно по едно да бришам :)

Ццццццццццц, да не знае некој шо е проблем, си отворив профил нов и нејќе да прае адд, го клика а не реагира :(

Дајте plug-in за деактивација на новиов времеплов....многу ми ја мати водата :)

Здраво

Имали ли вопшто опција овој FB да се избрише се што сум коментирал ми коментиале лајкови итн еден вид како рестарт на се неможам веке едно по едно да бришам :)

Дајте plug-in за деактивација на новиов времеплов....многу ми ја мати водата :)

Нема :)

Никако да им текне да ја средат веќе еднаш засекогаш Андроид апликацијава. Тотална катастрофа. :tapp:
Инаку новиот изглед ми е океј.

Никако да им текне да ја средат веќе еднаш засекогаш Андроид апликацијава. Тотална катастрофа. :tapp:
Инаку новиот изглед ми е океј.
Кај мене си е ок апликацијата, си работи супер, нема кочење, нема никаков проблем.
Што проблем имаш со неа?

Кај мене си е ок апликацијата, си работи супер, нема кочење, нема никаков проблем.
Што проблем имаш со неа?

Инаку зборам стриктно за апдејтот од 18.04.2013.
Ти си првиот што слушам дека е задоволен искрено, и искрено мило ми е ако не ти прави никаков проблем, пошто јас дојдов до степен на анинстал :pos:
Или да не користиш некоја постара верзија на Фб апликацијава? :D
Со најновава верзија добив споро лоадирање на слики, некогаш ни воопшто не ги лоадира, Force Close од време на време и зголемен лаг. Тоа се само мал дел од многуте багови.
Среќа златен Browser што си имам. Таму е друга приказната и се е по-smooth и clean.
Гледам сите Reviews се со скоро една ѕвезда рејтинг на Плеј Стор. Малку треба да се запрашаат дечкиве што е проблемот што на толку многу луѓе им праи crash. Срамота е таква социјална мрежа со милиони корисници да неможе да оптимизира и да направи една добра асална апликација :)

Инаку зборам стриктно за апдејтот од 18.04.2013.
Ти си првиот што слушам дека е задоволен искрено, и искрено мило ми е ако не ти прави никаков проблем, пошто јас дојдов до степен на анинстал :pos:
Или да не користиш некоја постара верзија на Фб апликацијава? :D
Со најновава верзија добив споро лоадирање на слики, некогаш ни воопшто не ги лоадира, Force Close од време на време и зголемен лаг. Тоа се само мал дел од многуте багови.
Среќа златен Browser што си имам. Таму е друга приказната и се е по-smooth и clean.
Гледам сите Reviews се со скоро една ѕвезда рејтинг на Плеј Стор. Малку треба да се запрашаат дечкиве што е проблемот што на толку многу луѓе им праи crash. Срамота е таква социјална мрежа со милиони корисници да неможе да оптимизира и да направи една добра асална апликација :)
Не знам, кај мене си е ок, дури и побргу ги лоадира сликите, линковите, напред назад, го имам најновиот апдејт, така да не знам што е проблемот, мада и јас забележав дека многу се жалат за новиот апдејт.

• Just to be clear, Nielsen says the 153 / 142 million figures are for visits to the website from computers, not mobile – they measure mobile web users separately. And the 99 million unique users coming from Facebook apps on tablets and smartphones are also not included. That’s where the real action is – 11 million less web users, but nearly 40 million extra mobile users in the same period

Account Temporarily Unavailable.

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

веќе пола саат истото ми го кажва, кај сите работи кај мене не отвара.. чаре? :mad:

Има ли опција тие што не ти се пријатели да не можи да ти праќаат пораки, и каде се подесува тоа.

Како да го активирам news feed ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom