Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Момци / девојки :) едно прашање другарка си го смена пасвордот на фејсбук и го заборај или некоја грешка напрај го го менваше,исто не го знај ни пасвордот од е-маилот а ни сигурносното прашање... Фејсбукот му беше поврзан со телефоно,кој ке се логираше од негде прво код му стигаше на телефоно.. има шанси да си го врати фејсбуко?? Некако преку телефон или некој друг начин?? Фала однапред поздрав !

Ништо не напрајвме уште... некој спомна дека можи да му пуштиш слика од лична карта? или има некој друг начин,некој да ми објасни во порака подетално ако не му е тешко?

Многу јака работа е графов :)

YdCaqac.png

Има ли можност некој кој ми е пријател , да не гледа ништо од објави коментари... да го блокирам на некој начин а да не знае :rolleyes:
i mene ova me interesira...

Ви се смени graph search? Кај мене се смени, изгледа додале бел правоаголник во кој ќе се врши пребаувањето.
5zmm4z.jpg

Ви се смени graph search? Кај мене се смени, изгледа додале бел правоаголник во кој ќе се врши пребаувањето.
5zmm4z.jpg

Се смени да, подобро инаку ми беше старото.

Инаку jако е Single women who live nearby :pos: LOL

Епа вака, објавив на фб нешто од јутјуб , на почетната го има линкот , а на ѕидот не ја дава објавата како е тоа можно....мислам оти чепкав некаде во прилагодувањата (приватноста) може да е до тоа ,ако знае некој нека помага :mad:

Епа вака, објавив на фб нешто од јутјуб , на почетната го има линкот , а на ѕидот не ја дава објавата како е тоа можно....мислам оти чепкав некаде во прилагодувањата (приватноста) може да е до тоа ,ако знае некој нека помага :mad:

Сум приметил и јас, во денот ако објавам повеќе работи, кога ќе отидам на профил не ги дава сите објави...
Изгледа направиле некоја промена во ФБ-то...

Ви прави проблем кој пријатели се вклучени на левиот дел од екранот ?

^ Кај мене тој дел оддамна го снема :(

Проблемов го заприметив вчера. Значи постирав песна и имав нотификација дека имам 10 лајкови на песната. Денес, истата нотификација ми вика дека имам само 3 лајкови и стварно само тројца се покажуваат. Имав друга објава и ми стигаа нотификации од лајкови, на пример тој тој и уште 5 души лајкнале. Во другиот момент, кога кликам на нотификации покажува дека само 2ца кликнале лајк, одам на профил и гледам само двајца.
Значи, лајковите ми се губат, но изгледа не е во нив проблемот туку во нотификациите. Кога се јави овој проблем, не добивам веќе нотификации од групите во кои сум зачленет (а имам подесено да добивам), не добивам нотификација од поук, ништо.

Не сакам да губам нотификации, не особено од објави во групи и слично.

Ви се смени малата сликичка? На нејзино место сега стои моето име т.е името на корисникот?
2yjriqd.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom