Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Има заинтересирани, како мислиш да ти бидат вратени профилите ? Избришани/деактивирани се или .. ?
Да и ништо живо неможе да ги врати :Ѕ секако пробував, бадијала.....ако некој би можел да ги оставам мејловите и пасвордите можда би се средило.

Да и ништо живо неможе да ги врати :Ѕ секако пробував, бадијала.....ако некој би можел да ги оставам мејловите и пасвордите можда би се средило.

Ти пратив пп, провери таму.

Кажете ми можни причини зошто не сака да ми ја отвори страницата на Фејсбук? Сите други страници ги отвара нормално.

Ја сменив лозинката на мојот фејсбук профил, и сега имам после логирањето внесување на код, го внесов мојот телефон ама кодот не стига по порака. Што ќе да е проблемот?

Ја сменив лозинката на мојот фејсбук профил, и сега имам после логирањето внесување на код, го внесов мојот телефон ама кодот не стига по порака. Што ќе да е проблемот?
pravi si nov FB, ne si prv, mnogu poznavam so toj problem

Абе на Google Chrome има некој друг проблеми со чатот? Како малце да ми забегува неколку дена... :confused:
Дури и нов WIN 7 инсталирав, стариот проблем е уште тука!

ima
Абе на Google Chrome има некој друг проблеми со чатот? Како малце да ми забегува неколку дена... :confused:
Дури и нов WIN 7 инсталирав, стариот проблем е уште тука!

ima

Од завчера кога пробав да се логирам на ФБ ми се појави ова:
Please complete a security check

Внесете код за потврдување

Код беше пратен до следниот ваш број: 38971ХХХХХХ

Once you've received your confirmation code, please enter it below. This will help confirm your account ownership.

Resend code

Ама никаков код не ми стигна и не можам да се логирам никако :S

Ни на Resend code не ми стигнува ништо. :S

Од завчера кога пробав да се логирам на ФБ ми се појави ова:
Please complete a security check

Внесете код за потврдување

Код беше пратен до следниот ваш број: 38971ХХХХХХ

Once you've received your confirmation code, please enter it below. This will help confirm your account ownership.

Resend code

Ама никаков код не ми стигна и не можам да се логирам никако :S

Ни на Resend code не ми стигнува ништо. :S
очекувај дожд од пораки.....

Е сега се сетив... На тој број немам кредит но можат да ме бараат и да примам пораки.
Т-мобиле да не наплаќа за пораките од ФБ?
Ако наплаќа може затоа не ми стигнуваат. :confused:

Не може т-моб да ти наплаќа за пораки што треба да ти стигнат. Ти го цензурираше бројот со Xови или од таму? Да не ти е некој друг број...
Чекај, друго нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom