Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Значи на една другарка цело време некој и се логираше и мењаваше маил и пасс, и сега кога се логирав јас видов од кај се најавил и имам негово IP, што да превеземеме да одиме во полиција или во агенција за заштита на личните податоци па они да си бркаат понатаму? :)
П.С. Пред тоа и имаат хакирано околу три профили, со веројатност да се работи за истиот хакер...
Да, ќе идеш во пријавница, ќе поднесеш жалба, и тоа е тоа, полицијата ќе си го глоби. Доколку има украдено фајлови, разговори или слично, по приватна тужба може да го изгори, и да земе интересна сума на пари. Само чувај ИП адресата, и правац полиција.

ЌЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ ОБЈАСНИ КАЈ МИ Е ПРАШАЊЕТО? ВЧЕРА МИ ИЗЧЕЗНА ЦЕЛА ТЕМА, А СЕГА ГО НЕМА ПРАШАЊЕТО ШТО ГО СТАВИВ ДЕНЕС! :( ШТО СЕ СЛУЧУВА?!?!?!??!?

ЌЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ ОБЈАСНИ КАЈ МИ Е ПРАШАЊЕТО? ВЧЕРА МИ ИЗЧЕЗНА ЦЕЛА ТЕМА, А СЕГА ГО НЕМА ПРАШАЊЕТО ШТО ГО СТАВИВ ДЕНЕС! :( ШТО СЕ СЛУЧУВА?!?!?!??!?

Ваљда и Кајгана почнува да те зафркава. Ништо, направи си формат на компјутерот.

Ваљда и Кајгана почнува да те зафркава. Ништо, направи си формат на компјутерот.
Ја отворив странава неколкупати, прашањето стоеше уште. Тоа беше пред 4 часа. Пред 15 минути НИТИ ИЗВЕСТУВАЊЕ, нити прашањето го нема :(

Ми стигаат лајкови од некој коментар на факултети мк што ваљда сум го оставил пред 2500 години. Го отворам линкот и ме носи на факултети мк стајтот кај текстот нивни ама коментарите не ги покажува. Има некоја финта како може да се видат? Ми стигаат известувања нон стоп, штом некој друг го гледа мора и јас да можам да го видам некако

Ми стигаат лајкови од некој коментар на факултети мк што ваљда сум го оставил пред 2500 години. Го отворам линкот и ме носи на факултети мк стајтот кај текстот нивни ама коментарите не ги покажува. Има некоја финта како може да се видат? Ми стигаат известувања нон стоп, штом некој друг го гледа мора и јас да можам да го видам некако

не ги гледам ни јас..

Ќе сака некој да ми помогне како да ги најдам админите за фејсбук за Македонија? Дури и за тоа се регистрирав на форумот, да побарам/понудам помош кога е потребна некаде, а сега мене ми е потребна. Се што ми треба е да ги известам дека САКАМ МОИТЕ 2 ПРОФИЛИ ДА МИ БИДАТ ВРАТЕНИ ТАМУ ИМАВ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ДОДАДАМ ОД НОВИОТ ФБ.
Ајде друштво, помагајте!

Facebook.png

Овој проблем поточно го имам, никако не успевам да си ги вратам двата профили, затоа ми треба ваша помош, да ги контактирам батките што го одржуваат фејсбук во земјава, и тие да ја средат работата.

Дали само кај мене го нема копчето за да се уклучам офлајн на чатот?

Ќе сака некој да ми помогне како да ги најдам админите за фејсбук за Македонија? Дури и за тоа се регистрирав на форумот, да побарам/понудам помош кога е потребна некаде, а сега мене ми е потребна. Се што ми треба е да ги известам дека САКАМ МОИТЕ 2 ПРОФИЛИ ДА МИ БИДАТ ВРАТЕНИ ТАМУ ИМАВ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ДОДАДАМ ОД НОВИОТ ФБ.
Ајде друштво, помагајте!

Facebook.png

Овој проблем поточно го имам, никако не успевам да си ги вратам двата профили, затоа ми треба ваша помош, да ги контактирам батките што го одржуваат фејсбук во земјава, и тие да ја средат работата.

Има заинтересирани за помош?

ne za ovde ama ke prasam bidejki mi treba zosto ne moze (ne raboti)printscreen vajda ne sum tolku glupav a ke pomogne li nekoj?

Дали и кај вас нема копче под листата на контакти од десна страна за да се исклучите офлајн?

Дали и кај вас нема копче под листата на контакти од десна страна за да се исклучите офлајн?
Порано беше под листата на контакти .. Сега е горе над листата.. Од левата страна имаш чет и од десната опшнс :)

blokirah edna licnost sa sakam da ja odblokiram kazete kako
?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom