Не може т-моб да ти наплаќа за пораки што треба да ти стигнат. Ти го цензурираше бројот со Xови или од таму? Да не ти е некој друг број...
Чекај, друго нема.
Јас го цензурирав бројот а инаку точен е....
Чекам веќе 5-6 дена... :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може т-моб да ти наплаќа за пораки што треба да ти стигнат. Ти го цензурираше бројот со Xови или од таму? Да не ти е некој друг број...
Чекај, друго нема.
Еј погрешка си го зачував пасвордот на фејсбук, како да го направам да не биде зачуван ?
-Иначе користам "Google Chrome".
Средено фала многу човечеidi u settings, i idi na toa dole kopcheto sho pokazuva vishe opcii, kje teras dole do passwords and forms, i kje vidis manage saved passwords.kje go najdes toj od facebook.com, i kje ides na x-ot najdesno.
Кај мене уште има..ima
ima
Е сега се сетив... На тој број немам кредит но можат да ме бараат и да примам пораки.
Т-мобиле да не наплаќа за пораките од ФБ?
Ако наплаќа може затоа не ми стигнуваат.![]()
Како можам да направам никој да не може да ми праќа пораки на Фејсбук ни пријателите никој!kako moze da se najdat luge od drugi zemji na facebook.znaci ako sakam da pobarav luge od germanija da mi gi otvori site luge od germanija.Mene strikno mi trebat site luge od grcija.imam adresa no ne napisana dobro pa taka da ke baram po slikite ako mozam da ja poznaam.Blagodaram vo napred
Како можам да направам никој да не може да ми праќа пораки на Фејсбук ни пријателите никој!Help MEE FASTT
Има...Има начин да се избрише ФБ профил ?