- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Има заинтересирани, како мислиш да ти бидат вратени профилите ? Избришани/деактивирани се или .. ?Има заинтересирани за помош?
Има заинтересирани, како мислиш да ти бидат вратени профилите ? Избришани/деактивирани се или .. ?Има заинтересирани за помош?
Да и ништо живо неможе да ги врати :Ѕ секако пробував, бадијала.....ако некој би можел да ги оставам мејловите и пасвордите можда би се средило.Има заинтересирани, како мислиш да ти бидат вратени профилите ? Избришани/деактивирани се или .. ?
Ти пратив пп, провери таму.Да и ништо живо неможе да ги врати :Ѕ секако пробував, бадијала.....ако некој би можел да ги оставам мејловите и пасвордите можда би се средило.
Кликни тука, потоа оди најдолу кајblokirah edna licnost sa sakam da ja odblokiram kazete kako
?
pravi si nov FB, ne si prv, mnogu poznavam so toj problemЈа сменив лозинката на мојот фејсбук профил, и сега имам после логирањето внесување на код, го внесов мојот телефон ама кодот не стига по порака. Што ќе да е проблемот?
Абе на Google Chrome има некој друг проблеми со чатот? Како малце да ми забегува неколку дена...
Дури и нов WIN 7 инсталирав, стариот проблем е уште тука!
очекувај дожд од пораки.....Од завчера кога пробав да се логирам на ФБ ми се појави ова:
Please complete a security check
Внесете код за потврдување
Код беше пратен до следниот ваш број: 38971ХХХХХХ
Once you've received your confirmation code, please enter it below. This will help confirm your account ownership.
Resend code
Ама никаков код не ми стигна и не можам да се логирам никако :S
Ни на Resend code не ми стигнува ништо. :S
Каков дожд од пораки? Не те разбирам.очекувај дожд од пораки.....
на телефонот....Каков дожд од пораки? Не те разбирам.