Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

H

HoT IcE

Гостин
Значи на една другарка цело време некој и се логираше и мењаваше маил и пасс, и сега кога се логирав јас видов од кај се најавил и имам негово IP, што да превеземеме да одиме во полиција или во агенција за заштита на личните податоци па они да си бркаат понатаму? :)
П.С. Пред тоа и имаат хакирано околу три профили, со веројатност да се работи за истиот хакер...
Да, ќе идеш во пријавница, ќе поднесеш жалба, и тоа е тоа, полицијата ќе си го глоби. Доколку има украдено фајлови, разговори или слично, по приватна тужба може да го изгори, и да земе интересна сума на пари. Само чувај ИП адресата, и правац полиција.

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
ЌЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ ОБЈАСНИ КАЈ МИ Е ПРАШАЊЕТО? ВЧЕРА МИ ИЗЧЕЗНА ЦЕЛА ТЕМА, А СЕГА ГО НЕМА ПРАШАЊЕТО ШТО ГО СТАВИВ ДЕНЕС! :( ШТО СЕ СЛУЧУВА?!?!?!??!?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ЌЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ ОБЈАСНИ КАЈ МИ Е ПРАШАЊЕТО? ВЧЕРА МИ ИЗЧЕЗНА ЦЕЛА ТЕМА, А СЕГА ГО НЕМА ПРАШАЊЕТО ШТО ГО СТАВИВ ДЕНЕС! :( ШТО СЕ СЛУЧУВА?!?!?!??!?
Ваљда и Кајгана почнува да те зафркава. Ништо, направи си формат на компјутерот.

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Ваљда и Кајгана почнува да те зафркава. Ништо, направи си формат на компјутерот.
Ја отворив странава неколкупати, прашањето стоеше уште. Тоа беше пред 4 часа. Пред 15 минути НИТИ ИЗВЕСТУВАЊЕ, нити прашањето го нема :(

С

сашенко

Гостин
Ми стигаат лајкови од некој коментар на факултети мк што ваљда сум го оставил пред 2500 години. Го отворам линкот и ме носи на факултети мк стајтот кај текстот нивни ама коментарите не ги покажува. Има некоја финта како може да се видат? Ми стигаат известувања нон стоп, штом некој друг го гледа мора и јас да можам да го видам некако

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ми стигаат лајкови од некој коментар на факултети мк што ваљда сум го оставил пред 2500 години. Го отворам линкот и ме носи на факултети мк стајтот кај текстот нивни ама коментарите не ги покажува. Има некоја финта како може да се видат? Ми стигаат известувања нон стоп, штом некој друг го гледа мора и јас да можам да го видам некако
не ги гледам ни јас..

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Ќе сака некој да ми помогне како да ги најдам админите за фејсбук за Македонија? Дури и за тоа се регистрирав на форумот, да побарам/понудам помош кога е потребна некаде, а сега мене ми е потребна. Се што ми треба е да ги известам дека САКАМ МОИТЕ 2 ПРОФИЛИ ДА МИ БИДАТ ВРАТЕНИ ТАМУ ИМАВ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ДОДАДАМ ОД НОВИОТ ФБ.
Ајде друштво, помагајте!

Овој проблем поточно го имам, никако не успевам да си ги вратам двата профили, затоа ми треба ваша помош, да ги контактирам батките што го одржуваат фејсбук во земјава, и тие да ја средат работата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали само кај мене го нема копчето за да се уклучам офлајн на чатот?

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Ќе сака некој да ми помогне како да ги најдам админите за фејсбук за Македонија? Дури и за тоа се регистрирав на форумот, да побарам/понудам помош кога е потребна некаде, а сега мене ми е потребна. Се што ми треба е да ги известам дека САКАМ МОИТЕ 2 ПРОФИЛИ ДА МИ БИДАТ ВРАТЕНИ ТАМУ ИМАВ ПРИЈАТЕЛИ КОИ НЕМОЖАМ ДА ГИ ДОДАДАМ ОД НОВИОТ ФБ.
Ајде друштво, помагајте!

Овој проблем поточно го имам, никако не успевам да си ги вратам двата профили, затоа ми треба ваша помош, да ги контактирам батките што го одржуваат фејсбук во земјава, и тие да ја средат работата.
Има заинтересирани за помош?

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
ne za ovde ama ke prasam bidejki mi treba zosto ne moze (ne raboti)printscreen vajda ne sum tolku glupav a ke pomogne li nekoj?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали и кај вас нема копче под листата на контакти од десна страна за да се исклучите офлајн?

Член од
26 јуни 2012
Мислења
105
Поени од реакции
193
Дали и кај вас нема копче под листата на контакти од десна страна за да се исклучите офлајн?
Порано беше под листата на контакти .. Сега е горе над листата.. Од левата страна имаш чет и од десната опшнс :)

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
blokirah edna licnost sa sakam da ja odblokiram kazete kako
?

Kajgana Shop

На врв Bottom