А на хромот ти работи четот?Преку Хром влегува, проблем е само Опера. Првпат вчера проблем ми јави, не знам шо и е филмот.
Работи, иако откако го надоградија заебават на моменти.А на хромот ти работи четот?
Не биди до толку песимист. Можеа, зошто да не можат.можеше ли волку да го промашат чатот, ептен е безвезе.
И кај мене е вакане е глуп воопшто.....најидиотски е....ти дава 20тина луѓе, од кои има и исклучени, а ако сакаш да бараш некој треба да го бараш на search на chat
драпај си меов изгледа по 9 месеци апстинеција ќе почнам да користам msn и skype...или па да го спојам разговорот на facebook со meebo сметка
да да знам и јас понекогаш, ама обично ми пишуваат првИ кај мене е вака
Ја ова си го отварам у нов таб и си пичам
ти си најсреќен facebook-erА што е работава што мене уште ми седи стариот инбокс, т.е чатот со пораките не ми се споени ?
Ни па новиот чат го иам
Не може, ако напишип коментар кај заеднички пријател, коментарот нема да е видлив за тој што си го блокирал или те блокирал.ако блокираш некој, тогаш ни тој не може да гледа што си пишал, а ни ти тој што пишал
сега ако си го одблокирал:
ако имате заеднички пријатели, и ако напишал нешто:коментар, пост, тогаш можеш да видиш
а и тој исто
Ај прочитај му го прашањето пак.ама потоа го одблокирал.....
после деблокадата може да се гледа...доколку има коментар или пост....
не можеш да видиш што напишал тој , ни тој блокираниот што си напишалКога некој ти е на блок, во никој случај не можеш да видиш што пишал (одкако си го блокирал) на ѕидот на ваш заеднички пријател така?