Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Официјално
Пред нецели 10 минути ми пристигна новиот чет. Ја користам приликава да го отерам у пи*ку матер и да не се враќа.
Ем грд, ем неубав!! :mad:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.185
Поени од реакции
8.263
можеше ли волку да го промашат чатот, ептен е безвезе.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
глуп чат. - сеа преку Pidgin работам..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
не е глуп воопшто.....најидиотски е....ти дава 20тина луѓе, од кои има и исклучени, а ако сакаш да бараш некој треба да го бараш на search на chat
драпај си меов :) изгледа по 9 месеци апстинеција ќе почнам да користам msn и skype...или па да го спојам разговорот на facebook со meebo сметка

Г

Гучи

Гостин
не е глуп воопшто.....најидиотски е....ти дава 20тина луѓе, од кои има и исклучени, а ако сакаш да бараш некој треба да го бараш на search на chat
драпај си меов :) изгледа по 9 месеци апстинеција ќе почнам да користам msn и skype...или па да го спојам разговорот на facebook со meebo сметка
И кај мене е вака :mad:
Ја ова си го отварам у нов таб и си пичам :pipi:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
А што е работава што мене уште ми седи стариот инбокс, т.е чатот со пораките не ми се споени ?
Ни па новиот чат го иам :)

G

galaxy

Гостин
ако блокираш некој, тогаш ни тој не може да гледа што си пишал, а ни ти тој што пишал
сега ако си го одблокирал:
ако имате заеднички пријатели, и ако напишал нешто:коментар, пост, тогаш можеш да видиш
а и тој исто
Не може, ако напишип коментар кај заеднички пријател, коментарот нема да е видлив за тој што си го блокирал или те блокирал.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кога некој ти е на блок, во никој случај не можеш да видиш што пишал (одкако си го блокирал) на ѕидот на ваш заеднички пријател така?
не можеш да видиш што напишал тој , ни тој блокираниот што си напишал

Kajgana Shop

На врв Bottom