Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зошто не ми покажува дека некои пријатели ме прифатиле? Т.е. известување дека ме прифатиле?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
само 1 контакт прееска т.е. вчера го аднав а прееска ме прифатил а не ме извести за тоа :S
вака сеа....
кликни тука
тука можеш да си ги средиш известувањата
провери дали ти е штиклирано 'одобрува барање за пријателство'

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ако на некого не сакам да му ги читам објавите, ако ме нервираат, нели можам да ја одберам опцијата сокриј ги сите објави под име Петко. и после ништо не гледам што објавува единствено е што ќе ми се наоѓа во листата на пријатели, така?
а дали на нему ќе му стигне известување или нешто слично дека сум ги скрил објавите ?? или ништо, нема појма да има тој?

T

Tetro

Гостин
ако на некого не сакам да му ги читам објавите, ако ме нервираат, нели можам да ја одберам опцијата сокриј ги сите објави под име Петко.
1. и после ништо не гледам што објавува единствено е што ќе ми се наоѓа во листата на пријатели, така?
2. а дали на нему ќе му стигне известување или нешто слично дека сум ги скрил објавите ?? или ништо, нема појма да има тој?
1. Точно.
2. Нема да му стигне никакво известување.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
1. Точно.
е ова чекав да го слушнам веќе некое време....ФАЛА :)
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:38 PM ---
1. Точно.
се извинувам ама да не знаеш случајно како да го "одблокираш" ( мислам тој не е блокиран ама не знам како да го наречам) и да му ги гледаш пак објавите на и дали воопшто може така?

T

Tetro

Гостин
се извинувам ама да не знаеш случајно како да го "одблокираш" ( мислам тој не е блокиран ама не знам како да го наречам) и да му ги гледаш пак објавите на и дали воопшто може така?
За тоа не знам, ама нешто има сигурно со чепкање во опциите https://www.facebook.com/editaccount.php?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Админ сум на една група - како да направам кој што и да постира таму да не ми стига на меил?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Админ сум на една група - како да направам кој што и да постира таму да не ми стига на меил?
пробај вака
1.најди ја групата
2. измени ги поставките
откако ќе си средиш клик на save setting

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Гледам кај некои луѓе на почетна покажува пријателите што лајкнале, кај коментирале, едно, друго... Кај мене го нема тоа (на пример не ми покажува кога некој од пријателите ќе лајкне слика) туку само нивните објави. Се мести негде во опции или пак некои нови глупости прават?

G

galaxy

Гостин
Гледам кај некои луѓе на почетна покажува пријателите што лајкнале, кај коментирале, едно, друго... Кај мене го нема тоа (на пример не ми покажува кога некој од пријателите ќе лајкне слика) туку само нивните објави. Се мести негде во опции или пак некои нови глупости прават?
Тоа е само на Top News

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
кај некои профили тоа го дава....
и кај мене тоа не е активирано, искрено не ни сакам да го има.....е*ате приватноста, кога секој би гледал што ми се допаѓало, на кого сум коментирал....

инаку ако го има кај некои, може да пристигне подоцна и кај нас

Kajgana Shop

На врв Bottom