земјаче...Зошто не ми покажува дека некои пријатели ме прифатиле? Т.е. известување дека ме прифатиле?
само 1 контакт прееска т.е. вчера го аднав а прееска ме прифатил а не ме извести за тоа :Sземјаче...
некои или сите?
вака сеа....само 1 контакт прееска т.е. вчера го аднав а прееска ме прифатил а не ме извести за тоа :S
1. Точно.ако на некого не сакам да му ги читам објавите, ако ме нервираат, нели можам да ја одберам опцијата сокриј ги сите објави под име Петко.
1. и после ништо не гледам што објавува единствено е што ќе ми се наоѓа во листата на пријатели, така?
2. а дали на нему ќе му стигне известување или нешто слично дека сум ги скрил објавите ?? или ништо, нема појма да има тој?
е ова чекав да го слушнам веќе некое време....ФАЛА1. Точно.
2. Нема да му стигне никакво известување.
се извинувам ама да не знаеш случајно како да го "одблокираш" ( мислам тој не е блокиран ама не знам како да го наречам) и да му ги гледаш пак објавите на и дали воопшто може така?1. Точно.
2. Нема да му стигне никакво известување.
За тоа не знам, ама нешто има сигурно со чепкање во опциите https://www.facebook.com/editaccount.php?се извинувам ама да не знаеш случајно како да го "одблокираш" ( мислам тој не е блокиран ама не знам како да го наречам) и да му ги гледаш пак објавите на и дали воопшто може така?
тука има сигурно нешто, ај ќе прочепкамЗа тоа не знам, ама нешто има сигурно со чепкање во опциите https://www.facebook.com/editaccount.php?
Скролај надоле дур можеш и коа ке ти се појави тоа Older posts, десно од него има Edit options..и после ке си се снајдештука има сигурно нешто, ај ќе прочепкам
пробај вакаАдмин сум на една група - како да направам кој што и да постира таму да не ми стига на меил?
Тоа е само на Top NewsГледам кај некои луѓе на почетна покажува пријателите што лајкнале, кај коментирале, едно, друго... Кај мене го нема тоа (на пример не ми покажува кога некој од пријателите ќе лајкне слика) туку само нивните објави. Се мести негде во опции или пак некои нови глупости прават?
кај некои профили тоа го дава....Гледам кај некои луѓе на почетна покажува пријателите што лајкнале, кај коментирале, едно, друго... Кај мене го нема тоа (на пример не ми покажува кога некој од пријателите ќе лајкне слика) туку само нивните објави. Се мести негде во опции или пак некои нови глупости прават?