Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.963
Тоа е само на Top News
Некои го имаат и на Most Recent затоа чудно ми беше.

кај некои профили тоа го дава....
и кај мене тоа не е активирано, искрено не ни сакам да го има.....е*ате приватноста, кога секој би гледал што ми се допаѓало, на кого сум коментирал....

инаку ако го има кај некои, може да пристигне подоцна и кај нас
Па ние и онака немаме приватност, кај тие што е активно гледаат што правиме.
Они нè демнат, ние нив не. :cautious:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Некои го имаат и на Most Recend затоа чудно ми беше.

Па ние и онака немаме приватност, кај тие што е активно гледаат што правиме.
Они нè демнат, ние нив не. :cautious:
не помислив на тоа......уф мамето нивно фејсбукарско

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Направив група на фејсбук (тајна, само членовите можат да ја видат), е сега еден член никако неможам да го додадам во групата т.е кога го додадам ми пишува ***** ***** can't be added to this group. Има решение ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Направив група на фејсбук (тајна, само членовите можат да ја видат), е сега еден член никако неможам да го додадам во групата т.е кога го додадам ми пишува ***** ***** can't be added to this group. Има решение ?
сеа само нагаѓам.. прашај го дечкото да не има нешо сменето таму у прајваси да не можат да го аднуваат по групи итн

С

сашенко

Гостин
Вчера имав гостинче дома и сакаше да ме адне на фејсбук, ме побара на search и кога ми го даде профилот има милиони работи кои се гледаат.Се што сум ставал во интереси, спорт, книги и такви работи се гледа.Знам кај некои луѓе само сликата и името се гледа и ништо друго а кај мене се се гледа дури и ѕидот и и пријателите.Успеав само за ѕидот да исклучам а другите работи пак се гледаат.Како да ги исклучам другите работи?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Вчера имав гостинче дома и сакаше да ме адне на фејсбук, ме побара на search и кога ми го даде профилот има милиони работи кои се гледаат.Се што сум ставал во интереси, спорт, книги и такви работи се гледа.Знам кај некои луѓе само сликата и името се гледа и ништо друго а кај мене се се гледа дури и ѕидот и и пријателите.Успеав само за ѕидот да исклучам а другите работи пак се гледаат.Како да ги исклучам другите работи?
Корисничка сметка- Подесувања за приватност и среди си што сакаш да ти се гледа.

С

сашенко

Гостин
Корисничка сметка- Подесувања за приватност и среди си што сакаш да ти се гледа.
Некои работи ги средив ама пријателите и интересите пак ми ги покажаува на сите.Ако знае некој точно како ај скриншот ако може.Неможам да го најдам тоа за пријатели да не ти покажува..

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Некои работи ги средив ама пријателите и интересите пак ми ги покажаува на сите.Ако знае некој точно како ај скриншот ако може.Неможам да го најдам тоа за пријатели да не ти покажува..
Еве како изгледа мојот профил по направените прилагодувања. Направи ги овие измени (кликни овде и овде) и мислам дека ќе го добиеш посакуваниот ефект.

maricka

...
Член од
2 ноември 2009
Мислења
175
Поени од реакции
486
дај помагајте никако неможам да отварам во home, само на мојот профил можам да гледам, еве пробувам и од други компј.па кога ке се логирам само се појавува празна страна,а можам само кај мене да гледам, а и на chat сум достапна, што ке е проблемот???

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
Valjda mi go blokiraa FB-ot daj pomagajte kako da go vratam...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
Valjda mi go blokiraa FB-ot daj pomagajte kako da go vratam...
Ај еве ако толку не знаеш англиски јас ќе ти го преведам.

Акаунтот привремено недостапен.
Вашиот акаунт е привремено недостапен поради проблеми со страницата. Очекуваме дека ова ќе се реши за кратко време. Ве молиме пробајте после неколку минути.

Дали ти тука негде читаш дека ти е блокиран акаунтот? Што не е јасно од овие 3-4 реченици?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Ај еве ако толку не знаеш англиски јас ќе ти го преведам.

Акаунтот привремено недостапен.
Вашиот акаунт е привремено недостапен поради проблеми со страницата. Очекуваме дека ова ќе се реши за кратко време. Ве молиме пробајте после неколку минути.

Дали ти тука негде читаш дека ти е блокиран акаунтот? Што не е јасно од овие 3-4 реченици?
Vikam deka valjda e blokiran zatoa sto vlagam kaj drugar na fb i si go naogam prfilot i :

Профилот не е достапен

Извини, овој профил во моментов не е достапен. Те молиме обиди се наскоро повторно.
--- надополнето: Jul 26, 2011 11:28 AM ---
I sea sto treba da napravam ???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Vikam deka valjda e blokiran zatoa sto vlagam kaj drugar na fb i si go naogam prfilot i :

Профилот не е достапен

Извини, овој профил во моментов не е достапен. Те молиме обиди се наскоро повторно.
Ај прочитај што ти пиша анон пак.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
LoL dobro be znam ne e dostapen ali do koga i zosto dali mozam sam da go vratm ili treba da pocekam i kolku da pocekam ? :D

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.963
Може да се направи да не ми стигнуваат пораки на mail од некои групи кај што сум зачленета кога постираат таму на ѕид?
За сите други нотификации ми е исклучено, за ова нигде не можам да најдам опција.

Kajgana Shop

На врв Bottom