Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
Ако знае некој како да го решам проблемот нека помага.Еве вака јас направив страна на фејсбук и стиснав нели switch на страната и ја направив страната како да е мојот профил и ја избришав страната а предтоа заборавив да кликнам switch back to my profile и сега неможам да пристапам кон мојот профил кога ќе се логирам ми излегува www.facebook.com/advertising помагајте :D

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
T

Tetro

Гостин
дали некој можи да ми кажи оти не ми ја отвора фејсбук страницава?

This webpage is not available
The webpage at https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Деее бре, 5 мин. траеше ова, еве сега работи....
Праевме рестарт на серверот и успат зачистивме прашинка. Сега треба да е во ред. :)

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
Ако знае некој како да го решам проблемот нека помага.Еве вака јас направив страна на фејсбук и стиснав нели switch на страната и ја направив страната како да е мојот профил и ја избришав страната а предтоа заборавив да кликнам switch back to my profile и сега неможам да пристапам кон мојот профил кога ќе се логирам ми излегува www.facebook.com/advertising помагајте :D
некој одговор за мојот проблем?

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Имам тајна група и околу 30 членови, сакам да додадам уште некој, ама кај одредени лица ми вика can't be added и не објаснува зошто, му кажав на дечкото да прочепка да види да не има многу групи - нема, мислам дека е чекирано нешто за забрана за додавање ама неможам да најдам што
ПОМОШ!
Самиот си забранил да го додаваат во групи. Префрли ја групата во затворена, дај му линк да побара да се зачлени, прифати го, па потоа ако сакаш пак префрли ја во тајна :)

--- надополнето ---

некој одговор за мојот проблем?
Уау... Пробај избриши колачиња од прелистувачот ;)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Можда негде има пишано али сепак јас сакам да прашам како можеш да ги скриеш информациите од твојот профил, знаете од ‘менито‘ со Фотографии, Информации, Пријатели...
Any help?!

Г

Грејвдигер

Гостин
Можда негде има пишано али сепак јас сакам да прашам како можеш да ги скриеш информациите од твојот профил, знаете од ‘менито‘ со Фотографии, Информации, Пријатели...
Any help?!
Account - Privacy Settings

Член од
25 јули 2008
Мислења
28
Поени од реакции
2
ми треба помош околу една група јас сум креатор на групата и тргнат сум од админ и како да се вратам??

CrazYMinD

Искусен Кајганџија
Член од
9 февруари 2009
Мислења
36
Поени од реакции
0
Facebook Chat History Manager

Дали некој имал проблем со новиов апдејт со е на facebook со опцијата за праќање пораки од chat histori во инбокс...Доколку некој го има проблемов и го решил би ве замолил за помош како да го решам и јас или пак доколку некој има некоја идеја како да се реши ова нека пиши што побрзо бидејќи ова е стварно неподносливо ме будали скрос.Благодарам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не знам шо е проблемот тука.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Дали некој има проблем со Suggest To Friends опцијата на fanpages?
Веќе подолго време имам испратено предлог до сите мои пријатели на Facebook да станат фанови на една страна, но сите ми викаат дека ништо не им стигнало, а мене пак не ми дозволува да испратам нови, односно ми ги покажува затемнети без опција да ги штиклирам пак.
Се обидов од друг профил, истата мака беше, ставив една другарка за админ па таа покани неколку души но и тие рекоа дека не добиле ништо.

Отворив 2-3 нови страни од различни профили и истата мака. Дали е ова општ проблем за сите корисници на Facebook? Бидејќи најдов тема со над 40 страни каде што луѓе се жалат на истиот проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom