Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Ако знае некој како да го решам проблемот нека помага.Еве вака јас направив страна на фејсбук и стиснав нели switch на страната и ја направив страната како да е мојот профил и ја избришав страната а предтоа заборавив да кликнам switch back to my profile и сега неможам да пристапам кон мојот профил кога ќе се логирам ми излегува www.facebook.com/advertising помагајте :D

дали некој можи да ми кажи оти не ми ја отвора фејсбук страницава?

This webpage is not available
The webpage at https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Деее бре, 5 мин. траеше ова, еве сега работи....
Праевме рестарт на серверот и успат зачистивме прашинка. Сега треба да е во ред. :)

Ако знае некој како да го решам проблемот нека помага.Еве вака јас направив страна на фејсбук и стиснав нели switch на страната и ја направив страната како да е мојот профил и ја избришав страната а предтоа заборавив да кликнам switch back to my profile и сега неможам да пристапам кон мојот профил кога ќе се логирам ми излегува www.facebook.com/advertising помагајте :D
некој одговор за мојот проблем?

Имам тајна група и околу 30 членови, сакам да додадам уште некој, ама кај одредени лица ми вика can't be added и не објаснува зошто, му кажав на дечкото да прочепка да види да не има многу групи - нема, мислам дека е чекирано нешто за забрана за додавање ама неможам да најдам што
ПОМОШ!

Самиот си забранил да го додаваат во групи. Префрли ја групата во затворена, дај му линк да побара да се зачлени, прифати го, па потоа ако сакаш пак префрли ја во тајна :)

--- надополнето ---

некој одговор за мојот проблем?

Уау... Пробај избриши колачиња од прелистувачот ;)

Можда негде има пишано али сепак јас сакам да прашам како можеш да ги скриеш информациите од твојот профил, знаете од ‘менито‘ со Фотографии, Информации, Пријатели...
Any help?!

Можда негде има пишано али сепак јас сакам да прашам како можеш да ги скриеш информациите од твојот профил, знаете од ‘менито‘ со Фотографии, Информации, Пријатели...
Any help?!

Account - Privacy Settings

ми треба помош околу една група јас сум креатор на групата и тргнат сум од админ и како да се вратам??

Facebook Chat History Manager

Дали некој имал проблем со новиов апдејт со е на facebook со опцијата за праќање пораки од chat histori во инбокс...Доколку некој го има проблемов и го решил би ве замолил за помош како да го решам и јас или пак доколку некој има некоја идеја како да се реши ова нека пиши што побрзо бидејќи ова е стварно неподносливо ме будали скрос.Благодарам

Не знам шо е проблемот тука.

Дали некој има проблем со Suggest To Friends опцијата на fanpages?
Веќе подолго време имам испратено предлог до сите мои пријатели на Facebook да станат фанови на една страна, но сите ми викаат дека ништо не им стигнало, а мене пак не ми дозволува да испратам нови, односно ми ги покажува затемнети без опција да ги штиклирам пак.
Се обидов од друг профил, истата мака беше, ставив една другарка за админ па таа покани неколку души но и тие рекоа дека не добиле ништо.

Отворив 2-3 нови страни од различни профили и истата мака. Дали е ова општ проблем за сите корисници на Facebook? Бидејќи најдов тема со над 40 страни каде што луѓе се жалат на истиот проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom