- Член од
- 26 јуни 2009
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 10
Nikoj ??Да прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.
Nikoj ??Да прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.
Како да ја отстранам ???Епа отстрани ја. Сега и без скрипта ти ги покажува бројот/сите вклучени пријатели.
chrome://extensions (chrome) или tools > addons (firefox), најди го додатокот и избриши го.Како да ја отстранам ???
Пробав секако неможи.....
Еве читај:Nikoj ??
Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?
Епа отстрани ја. Сега и без скрипта ти ги покажува бројот/сите вклучени пријатели.
chrome://extensions (chrome) или tools > addons (firefox), најди го додатокот и избриши го.
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:24 PM ---
Еве читај:
епа addon-че е...најди го и деактивирај гоMozilla користам....
f5 пробај тоа изгледа до нетот ти еДа прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.
Во Privacy settings - Manage Blocking и има Add friends to your Restricted list и оди edit listКако да направам поедини особи да не ми го гледаат ѕидот?
Да не ти ги лајка некој друг?Зошто на ѕидот ми се појавуваат постови од страни и познати личности кој воопшто не сум ги лајкнал?
Тоа мора да се стави, или кој сака (кога ќе почнуваат)?probajte stavete go timeline pred da oficijalno pocnat..mnogu e dobar i bolji od obicniot
i lesno se prai
http://www.youtube.com/watch?v=oediDnLzC24