Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
На Google Chrome го инсталирав. Ама тоа Add-ons неможам да го најдам.
И за хром има такви глупости? Ај на тоа клучот па Tools>Extensions. Или пастирај го ова гледам слабо се снајдуваш
chrome://extensions/

М

Мартин`

Гостин
Кај беше менито за пронаоѓање на пријатели што ти ги сортира по бројот на заеднички пријатели ? има мал редизајн и незнам каде е тоа мени сега ..

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.336
Поени од реакции
5.335
Ме интересира дали и кај другите или само кај мене е ваков разговорот(Chat)....
-Ко ќе отворам да видам кој ми се уклучени горе седи само Loading... и друго ништо не вади, не ми ги вади пријателите во разговорот само Loading... седи

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
-Ко ќе отворам да видам кој ми се уклучени горе седи само Loading... и друго ништо не вади, не ми ги вади пријателите во разговорот само Loading... седи
И кај мене е исто..

Него сеа ми се јави голем проблем. Се што имав на wall ми е избришано, и не можам ништо ново да објавам. Албумите кои ги имав исто така ми се избришани, само profile pictures и тие слики кај што сум тагнат ми стојат.. Се е пореметено, упм нека иде..

Член од
19 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
abe luge imam problem so ova fbvo neki da mi prati reset code na e-mail ni na telefon so e rabotava :(
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:00 PM ---
Sorry, this profile is not available at the moment. Please try again shortly.

se pojavuva ova koj ce me pobaraat na fb :(

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Да, но тоа ми се појавуваше на страници кај што има таква можност.
Инаку и да лајкнам нешто, не ми се појавува на профилот. Е баш тоа ме нервира, и сакам да го повратам назад.
Случајно да не си го инсталирала Facebook disconnect додатокот (или нешто слично) ? Од кога се појави фејсбук аферата со нарушување на приватноста преку следење на веб страни се појавија неколку такви адони чиј цел е спречување на таквите работи а баш сега приметив (откако го инсталирав додатокот) дека ги нема опциите за лајкнување на содржини на други страни коишто имаат таков фејсбук плагин.
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:07 PM ---
Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.336
Поени од реакции
5.335
Случајно да не си го инсталирала Facebook disconnect додатокот (или нешто слично) ? Од кога се појави фејсбук аферата со нарушување на приватноста преку следење на веб страни се појавија неколку такви адони чиј цел е спречување на таквите работи а баш сега приметив (откако го инсталирав додатокот) дека ги нема опциите за лајкнување на содржини на други страни коишто имаат таков фејсбук плагин.
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:07 PM ---

Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?
Да

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Да прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.

R

Roten 96

Гостин
Да прашам само ако на некој му имаш пуштено покана за пријател и после некое време гледаш дека сеупте пишува Friend request send тоа значи дека не те прифатил или дека не видел дека му имаш пуштено или дека само така му стои...?????

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.267
Да прашам само ако на некој му имаш пуштено покана за пријател и после некое време гледаш дека сеупте пишува Friend request send тоа значи дека не те прифатил или дека не видел дека му имаш пуштено или дека само така му стои...?????
да дека не те прифатил уште

Kajgana Shop

На врв Bottom