Го избришав само од Тулбарот, на друго место го нема нигде. А името така нешто беше.Е па uninstall на addon-от, Stylish мислам се викаше.
Го избришав само од Тулбарот, на друго место го нема нигде. А името така нешто беше.Е па uninstall на addon-от, Stylish мислам се викаше.
Firefox>Add-ons и барај го таму, а за тулбарот само hide си му направил.Го избришав само од Тулбарот, на друго место го нема нигде. А името така нешто беше.
На Google Chrome го инсталирав. Ама тоа Add-ons неможам да го најдам.Firefox>Add-ons и барај го таму, а за тулбарот само hide си му направил.
И за хром има такви глупости? Ај на тоа клучот па Tools>Extensions. Или пастирај го ова гледам слабо се снајдувашНа Google Chrome го инсталирав. Ама тоа Add-ons неможам да го најдам.
Фала многу другар за помоштаИ за хром има такви глупости? Ај на тоа клучот па Tools>Extensions. Или пастирај го ова гледам слабо се снајдуваш
chrome://extensions/
И кај мене е исто..Ме интересира дали и кај другите или само кај мене е ваков разговорот(Chat)....
-Ко ќе отворам да видам кој ми се уклучени горе седи само Loading... и друго ништо не вади, не ми ги вади пријателите во разговорот само Loading... седи
Случајно да не си го инсталирала Facebook disconnect додатокот (или нешто слично) ? Од кога се појави фејсбук аферата со нарушување на приватноста преку следење на веб страни се појавија неколку такви адони чиј цел е спречување на таквите работи а баш сега приметив (откако го инсталирав додатокот) дека ги нема опциите за лајкнување на содржини на други страни коишто имаат таков фејсбук плагин.Да, но тоа ми се појавуваше на страници кај што има таква можност.
Инаку и да лајкнам нешто, не ми се појавува на профилот. Е баш тоа ме нервира, и сакам да го повратам назад.
Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?Ме интересира дали и кај другите или само кај мене е ваков разговорот(Chat)....
-Ко ќе отворам да видам кој ми се уклучени горе седи само Loading... и друго ништо не вади, не ми ги вади пријателите во разговорот само Loading... седи
ДаСлучајно да не си го инсталирала Facebook disconnect додатокот (или нешто слично) ? Од кога се појави фејсбук аферата со нарушување на приватноста преку следење на веб страни се појавија неколку такви адони чиј цел е спречување на таквите работи а баш сега приметив (откако го инсталирав додатокот) дека ги нема опциите за лајкнување на содржини на други страни коишто имаат таков фејсбук плагин.
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:07 PM ---
Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?
Епа отстрани ја. Сега и без скрипта ти ги покажува бројот/сите вклучени пријатели.
да дека не те прифатил уштеДа прашам само ако на некој му имаш пуштено покана за пријател и после некое време гледаш дека сеупте пишува Friend request send тоа значи дека не те прифатил или дека не видел дека му имаш пуштено или дека само така му стои...?????