- Член од
- 26 јуни 2009
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 10
Nikoj ??Да прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.
Nikoj ??Да прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.
Како да ја отстранам ???Епа отстрани ја. Сега и без скрипта ти ги покажува бројот/сите вклучени пријатели.
chrome://extensions (chrome) или tools > addons (firefox), најди го додатокот и избриши го.Како да ја отстранам ???
Пробав секако неможи.....
Еве читај:Nikoj ??
Имаш инсталирано Grassmonkey facebook sidebar chat скрипта ?
Епа отстрани ја. Сега и без скрипта ти ги покажува бројот/сите вклучени пријатели.
chrome://extensions (chrome) или tools > addons (firefox), најди го додатокот и избриши го.
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:24 PM ---
Еве читај:
епа addon-че е...најди го и деактивирај гоMozilla користам....
f5 пробај тоа изгледа до нетот ти еДа прашам имам нешто проблеми со четот, не ми го покажува пријателите за уклучени а тие се уклучени, цело време ми седи на 0.
Во Privacy settings - Manage Blocking и има Add friends to your Restricted list и оди edit listКако да направам поедини особи да не ми го гледаат ѕидот?
Да не ти ги лајка некој друг? Или имаш некоја апликација.Зошто на ѕидот ми се појавуваат постови од страни и познати личности кој воопшто не сум ги лајкнал?
Тоа мора да се стави, или кој сака (кога ќе почнуваат)?probajte stavete go timeline pred da oficijalno pocnat..mnogu e dobar i bolji od obicniot
i lesno se prai
http://www.youtube.com/watch?v=oediDnLzC24