Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Neznam koga ke pocnat ali koj saka moze da go stavi predvreme.A koga ke pocnat oficijalno ke ima izvestuvanje ...moza za mesec dva tri....mnogu e dobro probaj aktiviraj go

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
А кога ќе го ставаат мора секој да си го направи или може и без тоа?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како да скријам тоа што лајкнувам кај други, да не излегува и да гледаат сите пријатели кај мене?
мислиш на тоа ticker-от? кај мене го нема него :) но тоа незначи дека не им се појавувам јас на тикерот на некои луѓе :)
Зошто на ѕидот ми се појавуваат постови од страни и познати личности кој воопшто не сум ги лајкнал?
и кај мене така се појавуваат кога не сум отворил fb подолго време :) ништо страшно. кликни си на најнови и се ќе биде во ред

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Koa ke go stavat ke dobieme izvestuvanje i ke se aktiviras valjda kako sve drugo novo sto ne izvestija..i nov inbox i nov news feed ... eve link pa napravi sign up za oficijalnoto
http://www.facebook.com/about/timeline
Стискам тоа доле да се зачленам, но не ми дава, вика Тајмлајн ќе пристигне наскоро. Мене вака како што гледам сега не ми прави мерак некако... :(

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Стискам тоа доле да се зачленам, но не ми дава, вика Тајмлајн ќе пристигне наскоро. Мене вака како што гледам сега не ми прави мерак некако... :(
Pa da naskoro taka e od septemvri mislam ...samo profilnata strana e skroz promeneta i konfuzno e malce na pocetok ali mnogo e poise organizirano...kao prikaska za tebe licno e..od koga se ragas datum mesto i slika kao bebe moes da stais ...pa ide dalje sto ti se desavalo prais storija od nastani bitni u zivot....probaj a ako ne ti se sviga mozes da se vratis na stariot odma....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Pa da naskoro taka e od septemvri mislam ...samo profilnata strana e skroz promeneta i konfuzno e malce na pocetok ali mnogo e poise organizirano...kao prikaska za tebe licno e..od koga se ragas datum mesto i slika kao bebe moes da stais ...pa ide dalje sto ti se desavalo prais storija od nastani bitni u zivot....probaj a ako ne ti se sviga mozes da se vratis na stariot odma....
Значи не може да се имаат и двата? Мора еден?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
ova pr
Значи не може да се имаат и двата? Мора еден?
ova prvoto linkot od you tube kako da go aktiviras e applikacija i ne e praviot profil ...ako sakas predvreme da go promenis prai so pisuva u klipot a ako ne onda koa ke pocnat so timeline ke go imame site..uste ne se pocnati ...ova e aplikacija videoto ...

Г

Грејвдигер

Гостин
Timeline-от не може да се активира моментално поради некој си судски спор и стопирано е неговото активирање и одложено официјално пуштање. Така да мој го има сменето од почетокот - го има Timeline-от, кој не - ќе си чека до не знам кога.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
aha daaa nemoze vise da se pravi vidiv da..sorry neznaev:)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
користам facebook на мобилен (Alcatel OT-806) и тоа преку опера.... Е сеа, не можам да споделам кај сум... значи не можам да означам каде се наоѓам, и мислев дека едноставно таа опција не ја поддржува мојот телефеон се додека не приметив дека братучетка ми ја има таа опција на истиот мобилен... дали може да ме упати некој?

М

Мартин`

Гостин
Како се изменуваат поточно бришат работите од активности и интереси на фејсбуков ?
По грешка кликнав на едно на лајкувај.ком и сега ми стои таму а нејкам -.-

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Kako da gi otstranam facebook ads? ima sansi nekako? da ne mi se pojavuvaat od strana

Kajgana Shop

На врв Bottom