T
Tetro
Гостин
Добиваш уште четири бонус.
Не бива со тоа only me, така ќе не може никој да ти пишува на ѕидот. Ја незнам кој к*р им е на овие, приватноста стана привилегија тука!Privacy Settings>How you connect>Edit Settings и последното Friends ако е ова не сум баш сигурен, мене пред да го изменат ми беше направено.
Тоа третото "Only me" не ти треба, тоа мене ми е направено, го користам фејсбук само заради чатот преку мсн. Првото и четвтрото најмногу ми асоцира. Ако не помогне тогаш не знам.Не бива со тоа only me, така ќе не може никој да ти пишува на ѕидот. Ја незнам кој к*р им е на овие, приватноста стана привилегија тука!
Кај мене слично беше ама порано, не идеа пораките во чатот, поточно идеа ама по 2-3 мин и наеднаш сите 7-8. Решение фејсбук на мсн, досега сум немал проблем никаков. Е сега ако некој ти пиши порака дури си ти ислкучен нема да ти стаса, мора на фб да си провериш.Што е работава со ФБ од пред некој ден ме дупчит овај чатов.Ке пишувам со некого и не ми стигнува тоа што ми го напишал т.е. ми стигнува ама во пораки а на чат го кажува она знакчено демек пиши нешто и да чекаш 5 уште ке си врти се дур не одам во пораки.Што е рабтоава стварно на нерви ми оди, му се има на некој случено истово или не?
Те бришат "пријателите" Шо ти е толку битно, ако не ги знаеш тие луѓе ништо не ти мења тоа..или не?Секој ден губам пријатели на фб ?! Мислам нема логика сите да се деактивирани или избришани. . Вчера отварам имам -20 пријатели. денес исто.
Што се случува? Ги избришав сите апликации, сите игри. се избришав
помоош
Проблемот е во тоа што имам само 150 пријатели, и тоа се само луѓе шо ги знам е сега ми стигна у инбокс порака „шо си ме избришала од пријатели ма“ втф?!Те бришат "пријателите" Шо ти е толку битно, ако не ги знаеш тие луѓе ништо не ти мења тоа..или не?
Ај ја ке те аднам и ке имаш 151 пријатељ може некој вирус си фатила..Проблемот е во тоа што имам само 150 пријатели, и тоа се само луѓе шо ги знам е сега ми стигна у инбокс порака „шо си ме избришала од пријатели ма“ втф?!
мухаа ама смешноАј ја ке те аднам и ке имаш 151 пријатељ може некој вирус си фатила..
Сериозно, пушти антивирус нека скенира.мухаа ама смешно
фала на одговорот „можда“
Си размислила да не ти го знае некој пасвордот? За секој случај смени го и оди во Account>Account Settings>Security, и ако направиш како на сликава кога ќе се логираш од друг компјутер ќе ти излезе да внесиш код кој го добиваш на мобилен. Ова само првиот пат, доколку избришеш cookies од мозилата ќе треба пак со код.мухаа ама смешно
фала на одговорот „можда“