Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

F

FuckYouAll

Гостин
Кај сите и добра опција е, сега можеш на постови да ставаш кои да ти ги гледаат само пријателите, или пријатели на пријателите ..
+ имаш подобра опција за тагнување личности како и место
Да, ама песни неможам да редам сеа.:mad:

F

FuckYouAll

Гостин
Како да редиш не те разбирам ?
Промени статус
Додај фотографија
Постави прашање
Овие 3 ги имат сеа, пред да го менат имаше и за ЛИНК, и ко ќе го копираше линкот таму си го редеше видеото нормално, сеа ако ставиш линк на ѕид излегвит вака http://www.youtube.com/watch?v=a4cmrMJul1g&feature=feedrec......

М

Мартин`

Гостин
Промени статус
Додај фотографија
Постави прашање
Овие 3 ги имат сеа, пред да го менат имаше и за ЛИНК, и ко ќе го копираше линкот таму си го редеше видеото нормално, сеа ако ставиш линк на ѕид излегвит вака http://www.youtube.com/watch?v=a4cmrMJul1g&feature=feedrec......
Грешка си, си испаѓа убаво како и предходно цела коцка со се песна и се .. ама има баг понекогаш и така ги дава..

Вака ..

Го ставаш линкот додека се лоадира 2-3 секунди после го бришеш линкот но видеото е веќе вметнато.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Промени статус
Додај фотографија
Постави прашање
Имаат некој баг, и мене не ми излегува коцка на мојот профил, а кога постирам на некој друг - да.

F

FuckYouAll

Гостин
Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај ако знае некој нека ми кажи зошто кога пишам на чат ми вели An unexpected error occurred. Please try again. Ова ми се случува цел ден.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Новиве подесувања се за греови, тие што не ми се пријатели можат да ми го гледаат ѕидот, а не гледам никаде опција да го направам френдс онли, any ideas?

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Новиве подесувања се за греови, тие што не ми се пријатели можат да ми го гледаат ѕидот, а не гледам никаде опција да го направам френдс онли, any ideas?
Privacy Settings>How you connect>Edit Settings и последното Friends ако е ова не сум баш сигурен, мене пред да го изменат ми беше направено.

hnv

Член од
14 ноември 2010
Мислења
91
Поени од реакции
14
Ај некој ако сака нека ми каже зошто не можам да додавам пријатели:tapp:. Ми излегва
Sorry, we can't send your request

Because sending requests to strangers is considered spam, your friend requests have been blocked for 4 days. Please visit the help center to learn more or let us know if you believe we've made a mistake.

T

Tetro

Гостин
Ај некој ако сака нека ми каже зошто не можам да додавам пријатели:tapp:. Ми излегва
Sorry, we can't send your request

Because sending requests to strangers is considered spam, your friend requests have been blocked for 4 days. Please visit the help center to learn more or let us know if you believe we've made a mistake.
Ти пишува дека си спамер.
Ќе трае четири дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom