Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
За сите кои сакате пак како порано - Сменете јазик во English UK.
Ни ова веќе не помага.За сите кои сакате пак како порано - Сменете јазик во English UK.
и мене ми хакнаа страница од околу 14000 обожователи но за жал не ја вратија, опасна работа се хакеритеТие што следат спорт, особено на интернет, сигурно се информирани дека Фан-Страната на СпортДенес е хакирана некое време. Би сакал да прашам дали на некој од форумов досега му се случило да му хакираат страна, а потоа да му ја вратат (дали тие што му ја хакирале, или официјалните лица од ФБ). Ако може подетални информации во одговорот. Фала ви однапред.
Кликни на името горе>Edit Profile>Friend and family> и во редот кај што е Friends од десна страна има стрелка надолу,оди Custom, најгоре одбери Only Me за никој да не ти ги гледа пријателите или подолу одбери пријатели од кои ќе ја скриеш листата. Порано поинаку беше сега ме намачи дури најдов.Како може да ги сокријам пријателите на профилот т.е другите да не можат да видат колку имам пријатели?
читај погореве молам кажете ми како да ги избришам сите пораки што ми имаат стигнато и што ги имам пратено но од еднаш не една по една бидејки фб стана мн глуп тоа што целиот разговор се зачувува како порака