Г
Гучи
Гостин
Коа сакаш, али мислам ако не го активираш 2 недели ке ти го избришат перманентноПосле колку дена можам да го активирам ?
Коа сакаш, али мислам ако не го активираш 2 недели ке ти го избришат перманентноПосле колку дена можам да го активирам ?
Еве ти директен линк за бришење на профилот - https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_accountПосле колку дена можам да го активирам ?
Не праќај во краток временски рок повеќе од 4-5 пријателства, зошто фејсбук автоматски дури и оние што уште не ја вишле поканата ги рачуна како спам.. значи немора да значи дека те одбиле они за пријател туку може и немаат уште видено но ако набрзо праќаш многу ..Дечки, да не знаете дали има некое ограничување за праќање на Покани за пријателство?
Ме блокираа на 30 дена, неможам ни пораки да им праќам на тие што не ми се во пријатели а ниту Покана за пријателство. А пред тоа праќав ама не на повеќе од 5-6.
Нема таква опција за да го скријам ѕидот, вака изгледа полето custom privacyОдбери го најгоре табот custom каде што самиот си местиш што сакаш и кој сакаш да ти гледа на твојот профил.
Корисничка сметка -> Подесување на приватност -> Прилагоди подесувања ->Нема таква опција за да го скријам ѕидот, вака изгледа полето custom privacy
Eдит: И кај мене беше така но сега има некој update facebook и затоа неможам да ја скријам видливоста на ѕидот. Кај сите ќе се направи тој апдејт постепено, а со тоа и приватноста се загрозува.
Корисничка сметка -> Подесување на приватност -> после се отвара ова поле...
Како да дојдам до овие чекори подоле
Прилагоди подесувања ->
Мои објави
Основни подесувања за објави, вклучувајќи обновувања на статус и фотографи
Кај сите и добра опција е, сега можеш на постови да ставаш кои да ти ги гледаат само пријателите, или пријатели на пријателите ..