Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Постирај ги групите тука,за повеќе да пријават злоупотреба.Така би требало да ги избришат.

M

MacedoniaGirl

Гостин
Пријави ја групата најдоле каде што пишува Пријава на група. Замоли повеќе твои пријатели или фејсбук познаници да го сторат истото, за од фејсбук да реагираат.
Ако нема реакција од фејсбук, обрати се до дирекцијата за заштита на лични податоци.

Член од
1 септември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
imam veke od 5 luge napraveno isto a nekoj da ne znae kako direktno da se obratam na administracijata...????

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Значи, не знам веќе кај да се обратам!
Бившиот одбива да ги избрише нашите заеднички слики од неговиот профил -.-
Има ли шанси да го пријавам некако и да им дадам до знаење дека на фотографиите сум јас за да ги отстранат?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Луѓе помагајте.КОга ке пишам на чат со некој зборојте се копират на 2-3 пати и нонстоп му излегвит на другите дека се вклучвам-исклучвам и само ми се рефрешират страната.ПОрано го имав проблемов и со формат на комот свршив работа ама овај пат не можам.СИ реков да не е до пребарувачот ама не е,пробав со на сестрами фб и немат проблем,ова само кај мене се дешават.ПОмош!/.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
зашто не работи повеке ова
javascript:fs.select_all()

дали има друга финта :)

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како се трга оваа да не ми стои тука? ме живцира само се менува...

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Каде да ја најдам опцијата што го крие бројот и личностите што ти се пријатели. Не сакам да бидат видливи вкупниот број на пријатели туку само заедничките...

Kajgana Shop

На врв Bottom