Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Па простудирајте го малце тоа фејсбукот...не само да стискате на копчето Like и користењето на зборовите Топ , Kiss ,mwa .

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Порано ја играв,ама сега не играм толку многу еднаш на 3 недели ако уклучам.Иначе Frontierville е мнофу поинтересна-има многу повеќе опции од садење crops и берење дрва.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Човекот најкултурно си праша, не знам што каде видовте потенцијал за ремет. Ѕверови сте. Ако некој побара помош, колку и да се работи за едноставна работа - треба да му се помогне. Знам дека вие тука сите сте интелектуално супериорни, па затоа и исмевате некој што ем е нов член, ем не разбира.

Браво.

Од сега и за форумски шерифувања ќе се добие бан. Ако сте подолго време на форумов од други, не значи дека имате право да си играте курташак.

Фала, пријатно.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
една помош !
Некој сакал да ме хакира на фб али очигледно бил аматер и само мене проблем ми направил
сега кој се логирам ми појавуе 6 чекора да пополним
све у ред али кој ќе дојдем на 2 чекор ми појавуе Verify Account да фб ми прати на маил порака со Security code па да продолжам
али фб ми нема пратено Security code добри 2 дена
Што е проблемов ?

corbadzija

Адм1н1страт0р
Член од
21 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
4
krejzi vo ljubov to se bara drzi gi strogo i reci im ako ne slusate loso ce bide :)

a jas pa sakam da prasam zasto koga klikam lajk nema vaka
na corbadzija mu se dopaga fotografijata na taa i taa

Г

Грејвдигер

Гостин
една помош !
Некој сакал да ме хакира на фб али очигледно бил аматер и само мене проблем ми направил
сега кој се логирам ми појавуе 6 чекора да пополним
све у ред али кој ќе дојдем на 2 чекор ми појавуе Verify Account да фб ми прати на маил порака со Security code па да продолжам
али фб ми нема пратено Security code добри 2 дена
Што е проблемов ?
Ај види да не ти е поракава у Junk/Spam. Ако не побарај поново да ти пратат. И како што знам кодот за верификација го праќат на мобилен, не преку и-мејл (не сум мн. сигурен пошто не сум имал таков случај)

a jas pa sakam da prasam zasto koga klikam lajk nema vaka
na corbadzija mu se dopaga fotografijata na taa i taa
кај не се појавува?

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Сакам да избишам еден пријател... еве што ми излегува, што му е ?

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
оти не можам на Опера-та да се исклучам (немам лог аут) и како да се поправи?

:salut:

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Што му е филм не можам да си го сменам името 100 пати пробав ?
Untitled.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom