Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.542
- Поени од реакции
- 59.221
Прилагодување на профилот > Општо > Јазик ... што ти е наместено ?што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?
Прилагодување на профилот > Општо > Јазик ... што ти е наместено ?што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?
update browserШо е работава со фејсбук? Ми кажува дека е истечен некој сертификат, и излегува ова:
Прегледај го приврзокот 48462
Ако кликнам procedeed anyway, ваков се прај фејсбукот:
Прегледај го приврзокот 48461
ПОМОШ?
Ако не си му претплатник нема да ги видиш неговите објави.Оти кога ќе додадам некого за пријател автоматски му станувам и претплатник.. што е проблемов ?
јазикот му е албански, затоа ги дава така. Многу случаи има кога пишува Skoplje наместо Skopje.што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?
Зумирај ја малце страната или стави пониска резолуција пак ке се вратат.Зашто откако го преинсталирав виндовсот, од лева страна најдоле (под пораки, апликации, пријатели...) ми ги снема квадратчињата со онлајн пријатели ?
Не сака...Зумирај ја малце страната или стави пониска резолуција пак ке се вратат.
И ја го имам истиот проблем!!Зашто откако го преинсталирав виндовсот, од лева страна најдоле (под пораки, апликации, пријатели...) ми ги снема квадратчињата со онлајн пријатели ?
Да, 1 начин е со download helper add-onот за фајрфоксОвие видеата шо ги редат на ФБ има начин да се спуштат ???Вака нешто ако ви отвори линкот http://www.facebook.com/photo.php?v=369331566430608&set=vb.100000613025449&type=2
И кај мене го немаВише неколку дена не ми го покажува квадратчето со онлајн пријатели лево што е, кај сите го нема или кај мене има нешо проблем?