Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.542
Поени од реакции
59.221
што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?
Прилагодување на профилот > Општо > Јазик ... што ти е наместено ?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Шо е работава со фејсбук? Ми кажува дека е истечен некој сертификат, и излегува ова:

Прегледај го приврзокот 48462

Ако кликнам procedeed anyway, ваков се прај фејсбукот:

Прегледај го приврзокот 48461

ПОМОШ? :(
update browser
Оти кога ќе додадам некого за пријател автоматски му станувам и претплатник.. што е проблемов ?
Ако не си му претплатник нема да ги видиш неговите објави.
што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?
јазикот му е албански, затоа ги дава така. Многу случаи има кога пишува Skoplje наместо Skopje.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.542
Поени од реакции
59.221
Зашто откако го преинсталирав виндовсот, од лева страна најдоле (под пораки, апликации, пријатели...) ми ги снема квадратчињата со онлајн пријатели ?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Зашто откако го преинсталирав виндовсот, од лева страна најдоле (под пораки, апликации, пријатели...) ми ги снема квадратчињата со онлајн пријатели ?
Зумирај ја малце страната или стави пониска резолуција пак ке се вратат.

M

MrzaRules

Гостин
Најверојатно е поврзано со новион додаток "Разговарај од десктоп" (Sidebar>опции>Разговарај од десктоп), треба да се инсталира тоа и му иде како Facebook messenger. Ако е точно, гомна скапани се!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
Како да ги заклучам сите албуми, насловните, профилните слики.. да не ми ги гледа никој ?

Член од
20 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
7
Ве молам за помош!!!На новонаправен профил на фејсбук не ми покажува од десна страна сите објави и коментари,незнам како да го направам тоа и никако незнам да пролагодам да не ми се гледаат албуми,пријатели итн.одтие што не ми се пријатели на фејсбук??????????:pipi:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Има некој проблем со праќање на слики или некој друг документ преку пораки ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Г

Гучи

Гостин
Више неколку дена не ми го покажува квадратчето со онлајн пријатели лево што е, кај сите го нема или кај мене има нешо проблем?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Више неколку дена не ми го покажува квадратчето со онлајн пријатели лево што е, кај сите го нема или кај мене има нешо проблем?
И кај мене го нема

Kajgana Shop

На врв Bottom