Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?

Прилагодување на профилот > Општо > Јазик ... што ти е наместено ?

Шо е работава со фејсбук? Ми кажува дека е истечен некој сертификат, и излегува ова:

Прегледај го приврзокот 48462

Ако кликнам procedeed anyway, ваков се прај фејсбукот:

Прегледај го приврзокот 48461

ПОМОШ? :(
update browser
Оти кога ќе додадам некого за пријател автоматски му станувам и претплатник.. што е проблемов ?
Ако не си му претплатник нема да ги видиш неговите објави.
што е работава преку мобилен некој на чат или ако сподели некој линк пишува Shkup a не Скопје ?
јазикот му е албански, затоа ги дава така. Многу случаи има кога пишува Skoplje наместо Skopje.

Зашто откако го преинсталирав виндовсот, од лева страна најдоле (под пораки, апликации, пријатели...) ми ги снема квадратчињата со онлајн пријатели ?

Зашто откако го преинсталирав виндовсот, од лева страна најдоле (под пораки, апликации, пријатели...) ми ги снема квадратчињата со онлајн пријатели ?
Зумирај ја малце страната или стави пониска резолуција пак ке се вратат.

Најверојатно е поврзано со новион додаток "Разговарај од десктоп" (Sidebar>опции>Разговарај од десктоп), треба да се инсталира тоа и му иде како Facebook messenger. Ако е точно, гомна скапани се!

Како да ги заклучам сите албуми, насловните, профилните слики.. да не ми ги гледа никој ?

Ве молам за помош!!!На новонаправен профил на фејсбук не ми покажува од десна страна сите објави и коментари,незнам како да го направам тоа и никако незнам да пролагодам да не ми се гледаат албуми,пријатели итн.одтие што не ми се пријатели на фејсбук??????????:pipi:

Има некој проблем со праќање на слики или некој друг документ преку пораки ?

Више неколку дена не ми го покажува квадратчето со онлајн пријатели лево што е, кај сите го нема или кај мене има нешо проблем?

Више неколку дена не ми го покажува квадратчето со онлајн пријатели лево што е, кај сите го нема или кај мене има нешо проблем?

И кај мене го нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom