- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 911
- Поени од реакции
- 173
Исто и кај менеИ кај мене го нема
Исто и кај менеИ кај мене го нема
spamirajkiКако се покануваат пријатели да лајкнат страница?
Порано имаше се штиклираа пријателите и им се праќаше одеднаш на сите покана. Сега со новиов формат појма немам како е.spamirajki
Рестатирај го модемот од компјутерот или рутерот симни CCleaner избриши кешови од мозилата или хромот и бркај работаХелп!!! Веќе трет ден имам проблем со сликите на фб. Моите слики, сликите од пријателите и општо сликите и објавите каде има слики или видеа од страни каде имам лајкнато не ми ги прикажува. Ми јавува бело квадратче со мало зелено квадратче во аголот . Мислев дека е од пцто ама сестра ми се логира од истиот комјутер и нема никаков проблем така да мислам дека е до фб. Дали има некој ваков сличен проблем или дали знае некој што може да е.
*само од 3-4 пријатели ми ја прикажува профил сликата друго ништо.
Имам Аdvanced system care, ама не ми е јасно зошто од истиот компјутер истиот интернет се логираше и сестра ми и кај неа нема никаков проблем а кај мене имаРестатирај го модемот од компјутерот или рутерот симни CCleaner избриши кешови од мозилата или хромот и бркај работа
ај види си тукаKaко да го сменам и-мејлот на фб, со друг да влегувам а со стариот воопшто да не можам да влегувам ?
едно прашање ..
како можам да ги видам последно додадените пријатели
(предходно им направив hide from timeline)
има некој посебен прозорец за нив негде??