Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.723
Поени од реакции
11.562
Исто и кај мене, а и кај неколку другари. Знае некој дали ќе го вратат пак ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дојдов да прашам за квадратчето што ми го нема, ама глеам не сум единствен.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Кај некој го има кај некој го нема, кај мене го нема и стварно ме живцира еве можда 10 дена го нема...

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Log in from a recognized computer
Are you using a new browser? Because you have turned on Login Approvals, you will be asked to enter a security code when you login from a new browser (even if you have used another browser on your computer).
You currently have no phone listed on your account. Please log in from a recognized device to regain access to your account.
Once you regain access, we recommend adding a new phone or disabling the login approvals feature.
Other options:

Солуција за ова? Да напоменам дека и recognized devices се ваљда избришани. Чаре?

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Како се покануваат пријатели да лајкнат страница?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
Kaко да го сменам и-мејлот на фб, со друг да влегувам а со стариот воопшто да не можам да влегувам ?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Хелп!!! :eek: Веќе трет ден имам проблем со сликите на фб. Моите слики, сликите од пријателите и општо сликите и објавите каде има слики или видеа од страни каде имам лајкнато не ми ги прикажува. Ми јавува бело квадратче со мало зелено квадратче во аголот . Мислев дека е од пцто ама сестра ми се логира од истиот комјутер и нема никаков проблем така да мислам дека е до фб. Дали има некој ваков сличен проблем или дали знае некој што може да е.
*само од 3-4 пријатели ми ја прикажува профил сликата друго ништо.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Хелп!!! :eek: Веќе трет ден имам проблем со сликите на фб. Моите слики, сликите од пријателите и општо сликите и објавите каде има слики или видеа од страни каде имам лајкнато не ми ги прикажува. Ми јавува бело квадратче со мало зелено квадратче во аголот . Мислев дека е од пцто ама сестра ми се логира од истиот комјутер и нема никаков проблем така да мислам дека е до фб. Дали има некој ваков сличен проблем или дали знае некој што може да е.
*само од 3-4 пријатели ми ја прикажува профил сликата друго ништо.
Рестатирај го модемот од компјутерот или рутерот симни CCleaner избриши кешови од мозилата или хромот и бркај работа

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
едно прашање ..
како можам да ги видам последно додадените пријатели
(предходно им направив hide from timeline)
има некој посебен прозорец за нив негде??

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Рестатирај го модемот од компјутерот или рутерот симни CCleaner избриши кешови од мозилата или хромот и бркај работа
Имам Аdvanced system care, ама не ми е јасно зошто од истиот компјутер истиот интернет се логираше и сестра ми и кај неа нема никаков проблем а кај мене има

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Kaко да го сменам и-мејлот на фб, со друг да влегувам а со стариот воопшто да не можам да влегувам ?
ај види си тука
едно прашање ..
како можам да ги видам последно додадените пријатели
(предходно им направив hide from timeline)
има некој посебен прозорец за нив негде??

Kajgana Shop

На врв Bottom