Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.348
Поени од реакции
18.445
факт е дека е намалено времето кое луѓето го трошат на фб,не се седи ко порано али се дур не се појави подобра социјална мреза ќе си остане здрав.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
туку и поради фактот што постојат досадни апликации, и досадни луѓе кои замараат со бедни лајкови, коментари и постови!
Тоа не е до Facebook, тоа е до луѓето, а по сѐ изгледа време ти е да си ја ревидираш листата на пријатели ;)
Facebook си зазема примат и тешко дека ќе се откаже од него. Ако почнат да опаѓаат, ќе смислат нешто да се извлечат. Hi5 никогаш не користев, а My Space остана на истото ниво со години и нормално дека пропадна заради тоа. Facebook постојано напредува и менува, плус сѐ што излезе после него од социјалните мрежи беше "Цацко измислил топла вода", тешко да се појави некоја нова мрежа што ќе го надмине.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Пропаѓа, ја си го избришав профилот пред три дена.
Duh.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Фејсбук е перманетна ствар не е минливо како hi5 и остали срања.
Фејсбук цело време ке биде во тек со времето и ке биде иновативно така да deal with it !

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
Ако го деактивирам фејсбукот со оваа опција: This is temporary. I'll be back.

Дали подоцна кога ќе го активирам пак, ќе стојат сите статуси, слики...?

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
Ако го деактивирам фејсбукот со оваа опција: This is temporary. I'll be back.

Дали подоцна кога ќе го активирам пак, ќе стојат сите статуси, слики...?
Да, кога ќе се логираш пак ќе биде исто како што е сега.

B

BrunoFresh

Гостин
Вака сеа,
можеби некој има пишано но не прочитав некаде во многуте страни поназад, но немам многу време па затоа би сакал да прашам, преку кој е-mail можам да стапам со "грижата за корисници" на Facebook. Добив сериозен проблем, со тоа што мораше да пишам pin кој ми беше пратен на телефонски број кој веќе ми е одземен пред некој ден. Неможам никако да го вратам назад бидејќи тој број веќе не постои. Дали некој знае e-mail каде што има контактирано за помош околу Facebook.
Ве молам што побрзо и ви благодарам за одговорите.

Член од
2 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
20
Како да направам кога некој ќе ја отвори фан страната што ја имам да мора да кликне Like па потоа да може да ја гледа нејзината содржина?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Како да направам кога некој ќе ја отвори фан страната што ја имам да мора да кликне Like па потоа да може да ја гледа нејзината содржина?
Подеси ги работите што ги споделуваш да бидат достапни само за тие луѓе што ти се фанови.
Во подесувањата ги имаш тие опции.

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Аман што е со фб и со неготово блокирање да неможе да додаваш луѓе претераа има некакво место за реакција ?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сабајле добив едно ко зипуван линк од братучед ми, мислев дека се сликите на свадба шо бевме, отворив еден Тројан ОЛКАВ, на антивирусот на ПЦ не ми дава ништо. Од тогаш хромот ми се гаси цело време и истото автоматски им се праќа на СИТЕ. И ќе ме збрлави фб во, конверзации сами се праат, си пишувам со еден сами се додаваат уште тројца, кеш меморијата ја избришав од хормот џабе.. Џаре некое итно?

Kajgana Shop

На врв Bottom