FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем некој очекуваше Сити да добие тежок противник? Не дека Арсенал се третолигаши ама се најслаба екипа од четворката.

Полуфиналиња се, Вембли е, мислам дека се е можно во двете полуфиналиња :D :D Јас прееска сакав Шефилд да пројде за ако ни паднат, Хендерсон да не може да брани, лаганица :icon_lol:
Има дати за полуфиналињава? Твитот на Донев не ми го отвора

Полуфиналиња се, Вембли е, мислам дека се е можно во двете полуфиналиња :D :D Јас прееска сакав Шефилд да пројде за ако ни паднат, Хендерсон да не може да брани, лаганица :icon_lol:
Има дати за полуфиналињава? Твитот на Донев не ми го отвора
18ти и 19ти јули.

MCFC starting XI Arsenal: Ederson, Walker, Garcia, Laporte, Mendy, Gundogan, Silva, De Bruyne, Mahrez, Sterling, Jesus.

Arsenal starting XI v MCFC: Martinez, Mustafi, Luiz, Tierney, Bellerin, Ceballos, Xhaka, Maitland-Niles, Pepe, Lacazette, Aubameyang.

Да беше Емери со ваков бункер на полувреме ќе бараа да го избркаат...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Како се доведија Арсенал да бидат толку мизерни не ми е јасно...најнормална акција неможат да направат..се некако му е со буфтање и на полуконтри....цел тим му е за во канта..ниту бекој ниту средина немаат...ако не се Аубомејанг и Лаказет за опстанок ќе се борат....тешка беда

Ќе го јадеме к.рот 100%
3-0 требаше

Како се доведија Арсенал да бидат толку мизерни не ми е јасно...најнормална акција неможат да направат..се некако му е со буфтање и на полуконтри....цел тим му е за во канта..ниту бекој ниту средина немаат...ако не се Аубомејанг и Лаказет за опстанок ќе се борат....тешка беда
Ако си ги преспал последниве 5 години ок ти е прашањето

Арсенал земање скалп на големиве тимови, алал.
Уште 7-8 засилувања за Артета летово, ќе бидат конкуренти за титула следна сезона.

Ако си ги преспал последниве 5 години ок ти е прашањето

Не сум ги преспал...напротив најсимпатична екипа ми се од Англија ама пак неможам да ја разберам нивната трансфер политика...како надувани да се цел стручен штаб сосе управниот одбор години наназад...премногу се летаргични...јас разбирам дека се фрлени комплетно на бизнис ама нема повратни средства ако немаш спортски успех...

Пак едно време кога играа Санчез,Озил и Жиру личеа на екипа колку толку....сега нема надеж во овој состав...како во дупка без дно се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom