18ти и 19ти јули.Полуфиналиња се, Вембли е, мислам дека се е можно во двете полуфиналиња![]()
Јас прееска сакав Шефилд да пројде за ако ни паднат, Хендерсон да не може да брани, лаганица
Има дати за полуфиналињава? Твитот на Донев не ми го отвора
На 18ти Ливерпул требаше трофејот да го добие...18ти и 19ти јули.
Нека го чуваат, бе е проблем, следна година ќе им ги дадат двата оддеднаш.На 18ти Ливерпул требаше трофејот да го добие...
ДаА Пепе дали даде гол?
Ако си ги преспал последниве 5 години ок ти е прашањетоКако се доведија Арсенал да бидат толку мизерни не ми е јасно...најнормална акција неможат да направат..се некако му е со буфтање и на полуконтри....цел тим му е за во канта..ниту бекој ниту средина немаат...ако не се Аубомејанг и Лаказет за опстанок ќе се борат....тешка беда
Не сум ги преспал...напротив најсимпатична екипа ми се од Англија ама пак неможам да ја разберам нивната трансфер политика...како надувани да се цел стручен штаб сосе управниот одбор години наназад...премногу се летаргични...јас разбирам дека се фрлени комплетно на бизнис ама нема повратни средства ако немаш спортски успех...Ако си ги преспал последниве 5 години ок ти е прашањето
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk