FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа му здосадува веќе на Абрамович да води клупче,па ги враќа инстантно во времето пред да ги преземе.:popce:

Имаше веќе шпекулации дека Зола ќе го превземе местото на Сари со помош од Хидинг. Е тогаш баш ќе сме циркус. Незнам кој салам менаџер ќе се заебава со нас, кога не сме имале менаџер што издржал повеќе од 2 години уште од првиот мандат на Мурџо.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Најдобро ќе им е Зола да го остават до крај на сезона, па од следната Лампард да го стават, нема подобра опција од него да најдат.

Кога Мата што личи на дете од петто одделение е ставен да го чува Жоргињо, се ти е јасно :icon_mrgr:

Никој не го сметаше него за решение до пред 3 месеци, да не се лажеме :D
Кој никој?
Фан клубовите, ние на форумов или управата на Јунајтед?
Чисто сумњам дека не бил опција и туку така, баф ај па ако не Солскјер ќе го ставиме за менаџер:)

Ова со Лампард сега ќе е новото Гигс/Невил.
Ај пошо се праиш многу паметен, Невил никогаш не ни бил сметан за некаков кандидат за менаџер, а за Гигс имаше муабети затоа што едно време беше и асистент и на неколку утакмици менаџер. Ама нели полесно е да пишеш досетка одколку да размислиш пред да ја пишеш. Плус тоа што не си ги спомуваш Карагер и Стиви Џи, ама нема везе.

Ај пошо се праиш многу паметен, Невил никогаш не ни бил сметан за некаков кандидат за менаџер, а за Гигс имаше муабети затоа што едно време беше и асистент и на неколку утакмици менаџер. Ама нели полесно е да пишеш досетка одколку да размислиш пред да ја пишеш. Плус тоа што не си ги спомуваш Карагер и Стиви Џи, ама нема везе.
Карагер ДНОпертиза не ни заслужува да биде ставен во муабетов, иста помрачина ќе го изеде како Невил. Максимумот го достигнува како шоумен во пост фудбалската кариера.

FB_IMG_1550596075750.jpg

Карагер ДНОпертиза не ни заслужува да биде ставен во муабетов, иста помрачина ќе го изеде како Невил. Максимумот го достигнува како шоумен во пост фудбалската кариера.

Прегледај го приврзокот 204875
Муабетот ми беше дека и кај нив имало такви муабети за да биде менаџер некој од легендите на клубот, ама поинтересно е да пишеш за другите иако го имаш истото ѓубре и кај тебе у двор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom