- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.421
- Поени од реакции
- 43.229
невозможно е тоаТаман како в.д. ЛШ ќе им освои сезонава и ќе го задржат hhhhhhhhhhh
невозможно е тоаТаман како в.д. ЛШ ќе им освои сезонава и ќе го задржат hhhhhhhhhhh
Зошто ?невозможно е тоа
А Оле?Ова со Лампард сега ќе е новото Гигс/Невил.
Не игра Челзи во ЛШ сезонаваЗошто ?
А можат и Аврам Грант да го вратат. Одличен потег би било тоа
Никој не го сметаше него за решение до пред 3 месеци, да не се лажемеА Оле?
Кој никој?Никој не го сметаше него за решение до пред 3 месеци, да не се лажеме![]()
Не игра Челзи во ЛШ сезонава![]()
Ај пошо се праиш многу паметен, Невил никогаш не ни бил сметан за некаков кандидат за менаџер, а за Гигс имаше муабети затоа што едно време беше и асистент и на неколку утакмици менаџер. Ама нели полесно е да пишеш досетка одколку да размислиш пред да ја пишеш. Плус тоа што не си ги спомуваш Карагер и Стиви Џи, ама нема везе.Ова со Лампард сега ќе е новото Гигс/Невил.
Карагер ДНОпертиза не ни заслужува да биде ставен во муабетов, иста помрачина ќе го изеде како Невил. Максимумот го достигнува како шоумен во пост фудбалската кариера.Ај пошо се праиш многу паметен, Невил никогаш не ни бил сметан за некаков кандидат за менаџер, а за Гигс имаше муабети затоа што едно време беше и асистент и на неколку утакмици менаџер. Ама нели полесно е да пишеш досетка одколку да размислиш пред да ја пишеш. Плус тоа што не си ги спомуваш Карагер и Стиви Џи, ама нема везе.
Муабетот ми беше дека и кај нив имало такви муабети за да биде менаџер некој од легендите на клубот, ама поинтересно е да пишеш за другите иако го имаш истото ѓубре и кај тебе у двор.Карагер ДНОпертиза не ни заслужува да биде ставен во муабетов, иста помрачина ќе го изеде како Невил. Максимумот го достигнува како шоумен во пост фудбалската кариера.
Прегледај го приврзокот 204875