FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Бреееееееееееј Азар што напраи, ко пиперки ги нанижа :aplauz:

Судијата навивал за Челзи :facepalm: Знам дека е форс ама форсот ти е толку аматерски што ме фаќа срам и срам ми е да се пуштам после пораз само ради такви постови.

Честито победа и што би рекле комшиките, koj ve ebe,ionaka e nebiten :toe:

Каква утакмица е ова Дерби-Челзи бе, ко македонска лига да гледам....

Ццц да не створиш ни една шанса скоро цело второ полувреме на домашен терен ... Кабалеро ли беше на голот ? Мен оф д меч без двоумење, два чисти гола спаси последните 10 мин.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arsenal XI vs. Tottenham: Cech; Maitland-Niles, Sokratis, Xhaka, Monreal; Torreira, Guendouzi; Mkhitaryan, Ramsey, Iwobi; Aubameyang.

Tottenham XI vs. Arsenal: Gazzaniga; Tripper, Alderweireld, Davies, Rose; Winks, Sissoko, Eriksen; Dele, Lucas, Son.

Одличен голот на Али. Кажав дека очекувам кокошките да земат титула сезонава. Ајде Буртон сеа во 1/2 финале. :P

Џабе пување топџите пред е пола месец, еви ги пак на старото место.

Па не знам баш, тука во овој дуел испаднавте од купот. Додека таму и покрај победата вие сте уште надвор од топ4.

Ама колку ќе бевме надвор од топ4 без таа победа, мики маус куп, а бил а не бил, со овој тенок тим и со Сити и Челзи во конкуренција тешко е секако. Но не негирам дека повредите и глупите селекции на Емери доста заебаа работа последниве утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom