FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледаш утакмицата со фанови на лвп и челзи а тие нерешено завршуваат. Ти ебам.....

B70qk3ACMAA0iC4.jpg
When bae suggests 69ing but you have no idea what you're doing.

Мех..интересен фудбал имаат Пулциве..ама ипак..на тој нивен тим и овој наш..срамота што не ги тепавме..то е, следната недела идеме на пласман во финале дома..лаганица :pipi:

Зашто сите можни коментатори го фаворизираат пулот? Еве дури и русинов збеснува исто ко вишко/пишко.

Прво, многу е смешно да кажеш дека коментатор фаворизира некој, па и тоа ко да ти мења нешто. Второ, да кажеш дека Русин збеснува, ко да го разбираш и трето, нормално е Ливерпул да има навивачи, поготово повозрасни.

Како и да е, според мене Ливерпул заслужи да победи на оваа утакмица. Ќе чекам асално видео од пеналот, па ќе го коментирам :)

Zasluzija Liverpul da tepaat, ako se tegnat pak ko svinski creva i cuvaat 1-1 imaat Liverpul sansi da idat dalje. Postuem igra u drugo poluvreme, samo taka da produzat u PL mozat da zamrsat konci za 4 mesto.
Тоа е таа игра што ќе ја играме и со ПСЖ..и затоа ќе паднеме...немање муда за напаѓање и брзо решавање бе..

Дајте видео од пеналот, буљаши. Немој да и го криете Еден :D

Све у Куртоа шутнаа. (n)

Иначе реално гледано, ништо не изигравме освен пар солидни акции у прво полувреме, вау, еден шут, и тоа пеналот. :D Ливерпул да беа можеби малку повеќе сконцентрирани и да имаа повеќе среќа (стативата на Стиви Џи) ќе тепаа.

Хазард ни во второ не влезе овој пат?

Уствари го пуштија да шутне пенал бе. Зошто го извадија после? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom