- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.264
- Поени од реакции
- 8.380
Одбранава не е ни приближно добра како кога играат Тери-Кејхил..
Луиз не е за 1ва постава за вакви екипи..
И Демикелис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одбранава не е ни приближно добра како кога играат Тери-Кејхил..
Луиз не е за 1ва постава за вакви екипи..
Бен Вотсон - Име; Симбол; Легенда.
Кај прашав за овај Јоветиќ, кај е. Од ко прашав ем почна да игра, ем почна голој да клава.
Леле ова колку ме нервира. Наместо да играат фудбал, тие гледаат што побрзо да кренат рака. Демек ако не кренат рака, судијата нема да суди офсајд. Кретени!Неможам да ги сфатам фудбалериве кога си мислат дека се судии... Луиз да не пробуваше да "суди" офсајд ќе го испратеше тркот на Насри и ќе стигнеше да блокира.
Поголеми кревачи рака од Барса нема, за секоја ситница раци креваат.Леле ова колку ме нервира. Наместо да играат фудбал, тие гледаат што побрзо да кренат рака. Демек ако не кренат рака, судијата нема да суди офсајд. Кретени!
*не го видов вториот гол, ама претпоставувам таква ситуација испаднала.
Леле ова колку ме нервира. Наместо да играат фудбал, тие гледаат што побрзо да кренат рака. Демек ако не кренат рака, судијата нема да суди офсајд. Кретени!
*не го видов вториот гол, ама претпоставувам таква ситуација испаднала.
Па многу често мислам дека тоа влијае и врз судијата. Секунда е во прашање, моториката може да го излаже и рефлексно да крене знаме ако види дека бараат, а он бил во дилема. Ма да професионалци, ваљда и се навикнуваат, кој ги знае.![]()