FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
ја па навивав за икс, да играат реванш.. нека се трошат да ги ебам

Неможам да ги сфатам фудбалериве кога си мислат дека се судии... Луиз да не пробуваше да "суди" офсајд ќе го испратеше тркот на Насри и ќе стигнеше да блокира.

s2AHMQi.jpg

Неможам да ги сфатам фудбалериве кога си мислат дека се судии... Луиз да не пробуваше да "суди" офсајд ќе го испратеше тркот на Насри и ќе стигнеше да блокира.
Леле ова колку ме нервира. Наместо да играат фудбал, тие гледаат што побрзо да кренат рака. Демек ако не кренат рака, судијата нема да суди офсајд. Кретени!

*не го видов вториот гол, ама претпоставувам таква ситуација испаднала.

Леле ова колку ме нервира. Наместо да играат фудбал, тие гледаат што побрзо да кренат рака. Демек ако не кренат рака, судијата нема да суди офсајд. Кретени!

Поголеми кревачи рака од Барса нема, за секоја ситница раци креваат.
troll.png

Па многу често мислам дека тоа влијае и врз судијата. Секунда е во прашање, моториката може да го излаже и рефлексно да крене знаме ако види дека бараат, а он бил во дилема. Ма да професионалци, ваљда и се навикнуваат, кој ги знае. :D

Па многу често мислам дека тоа влијае и врз судијата. Секунда е во прашање, моториката може да го излаже и рефлексно да крене знаме ако види дека бараат, а он бил во дилема. Ма да професионалци, ваљда и се навикнуваат, кој ги знае. :D

Ама таа секунда во која Луиз се сврте да види дали судијата дигна офсајд можеше да ја искористи за да го блокира Насри. Колку пути ги чинело истото тоа гол некои напаѓачи кои наместо да завршат со акцијата гледаат дали судијата дигнал знаме.

Многу често гледам моиве како го праат истото наместо да остаат судијата да заврши работа. Нека дигаат рака ама нека не застануваат со игра додека не свирне судијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom