FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Така е. Сити ќе си освои Фа...а Челзи Лига Европа.
Двата тима со по 1 титула ќе ја завршат сезоната за разлика од Арсенал кој го продолжува постот,со години ...:D
Врска си немаш, и Лига Европа ќе изгубите, а притоа и поени за за топ 4 финиш можно е да изгубите, така да ќе си останете со к***т во раце :D

Вакво срамно и подмукло судено, немам видено долго време. Секој старт и контакт од Сити не го санкционираше гомново Фој, како ништо да не се случуваше. Не ми се верува.
Агуеро НАМЕРНО со две нозе го згазна Луиз, не доби ниту жолт картон, дури и се двоумеше дали да свирне фаул. А, играч од Челзи или некој друг да го направеше тоа и 3 години в затвор условно ќе добиеше.

Ми е гад од Премиер Лига веќе. Лига која е најдобра и претендира да биде најдобра уште долго време, да има вакво судење и арбитри е срамно.
Се надевам дека тој примат за брзо ќе го изгубат глупите Англичани и дека ќе бидат на рамниште со Француска лига или Турска.

Честитки до Сити, не знам кој беше полош, тие или ние. Компани е баш lad!

Каков старт на Агуеро и помина неказнето :confused:
Баш ме интересира дали и колку ќе биди спомнато ова по медиумите, да беше место Агуеро, Суарез 2 месеци ќе се спомнуваше, и сите ќе велеа: Еве го овај пак, со гнасен старт....

524161_435369433224540_861322479_n.jpg

Ова е навистина срамно. До кога ќе судат вакви судии?
Па во правилникот на УЕФА јасно пишува дека за соблекување на дрес се добива жолт картон...

Баш ме интересира дали и колку ќе биди спомнато ова по медиумите, да беше место Агуеро, Суарез 2 месеци ќе се спомнуваше, и сите ќе велеа: Еве го овај пак, со гнасен старт....
Не потече со Суарез.....

524161_435369433224540_861322479_n.jpg

Ова е навистина срамно. До кога ќе судат вакви судии?
Па во правилникот на УЕФА јасно пишува дека за соблекување на дрес се добива жолт картон...

еј еј еј :pos: Ти си цар.:cuc:

За тоа од Драгонски, Торес е крив, требаше да падне, а не да изиграва часна сестра.

Ова е срамното:

8648190505_65a7b093ba_o.gif

Не потече со Суарез.....
Медиумите потекуват, не јас, ако јас овде ве потекош шо го имам 3 пати се на се спомнато Суарез, тогаш како му е него, кога секоја втора недела е на насловна страна

Медиумите потекуват, не јас, ако јас овде ве потекош шо го имам 3 пати се на се спомнато Суарез, тогаш како му е него, кога секоја втора недела е на насловна страна
Секоја можна ситуација ја вртиш во стилот што ако беше Суарез тоа и тоа ќе се десеше....
Плус од кај знаеш дека не му годи публицитетот на Суарез, па може он сака да биде на насловни :D

Секоја можна ситуација ја вртиш во стилот што ако беше Суарез тоа и тоа ќе се десеше....
Плус од кај знаеш дека не му годи публицитетот на Суарез, па може он сака да биде на насловни :D
Па вистина, незнам, ама морам да ја свртам, пошто, пример кога Суарез го згазна Дистин, 2 и пол недели беше низ медиуми, а ај сега да видиме за Агуеро...

Виган - Сити финале. Се надевав на некое подобро финале ама тоа е.
Денеска бев за Челси очекував тие да победат ама ништо од моето очекување, ај друг пат.

David Luiz: "Brazilian national team has more trophies than Argentina, it's because players like Sergio Agüero play for them"

Најголеми гниди се Аргентиците, подмукли створења. Убаво вика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom