FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Eдно оф топик мислење дека немаше посебна тема за Хазард и детето.

Замислете вака да му напраеше. :icon_lol:

Ubo me потсети пријателе на Hazard. ТОгаш ко беше скандалот не можев да реплицирам, а имаше интересни коментари од фанови на ManUre. Многу од нив го оправдаа Hazard за потегот.

Истите тие го обвинија Суарез за расизам, пошо му рекол „негрито“ на циганот. Плус, додаваа, дека во UK тоа е тежок злочин, и за тоа се оди затвор., и дека Суарез требало да биде среќен дека не е многу казнет.

Точно е тоа, за расизам во UK се оди в затвор. Ама ова на терен беше, така? Не, немало врска.

А во UK, се оди затвор за физички напад? Да, ама не ако било на терен фудбалски.

Хихихихи....

А во UK, се оди затвор за физички напад? Да, ама не ако било на терен фудбалски.
Хихихихи....
Го испровоцира не дупи и ти сеа. Јас би го напикал кај мајка му во гз, ама Азар не е Јас :icon_mrgr:
Во врска со расизмот, батали ретардирани деца молим те.

Истите тие го обвинија Зајакот за расизам, пошо му рекол „негрито“ на најдобриот бек сезонава, а воедно и капитен на Манчестер Јунајтед. Плус, додаваа, дека во UK тоа е тежок злочин, и за тоа се оди затвор., и дека копилето што игра за најлајно тимот од Лузерпул(кој пола титули ги има земено со насилство) требало да биде среќен дека не е многу казнет.
Ми се допаѓа како размислуваш :icon_lol:

Ратардосиве од СпортКлуб нема да ги даваат Бредфорд - Свонси изгледа... цц таман си викам да си го начекам клубот на ТВ, мамицу им јебем...

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

8 години и 8 месеци е минималното време за Арсенал да ја прекине сушата.
А може многу лесно да иде и на 9+

едит: Заборавив на ЛШ

едит2: Кога сум веќе кај Арсенал на нив подобро би им било да изгубат од Баерн него ли да го поминат па после евентуално да им се падне Галата :D

Ратардосиве од СпортКлуб нема да ги даваат Бредфорд - Свонси изгледа... цц таман си викам да си го начекам клубот на ТВ, мамицу им јебем...
Спортклуб мислам дека не пренесува утакмици од Лига купот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom