FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, остај на нас нискоинтелегентните да се замараме со филингс, депресија и слично.

Не реков ДО, туку ОД Ноември чекам, никако да дочекам:icon_lol:
Не кажав јас на никого дека е нискоинтелигентен, ако се сместуваш во таа категорија Good for You :icon_lol:

Иначе кога идам Ск наредно те барам, да те видам што бараба си:icon_lol:

Не кажав јас на никого дека е нискоинтелигентен, ако се сместуваш во таа категорија Good for You :icon_lol:

Иначе кога идам Ск наредно те барам, да те видам што бараба си:icon_lol:

Да ти олеснам на душата, изнапиша 20 поста дека не сакаш да вреЏаш, па ајде сам да ти скратам маките, да не се мачиш :)

Барај бе, барај, чекам. Да ја зимаме Џену како медијатор, сакаш? :icon_lol:

Абе, на мегдан ќе ојте ? Карти кај можи да набавиме ? :D

Да ти олеснам на душата, изнапиша 20 поста дека не сакаш да вреЏаш, па ајде сам да ти скратам маките, да не се мачиш :)

Барај бе, барај, чекам. Да ја зимаме Џену како медијатор, сакаш? :icon_lol:
Може, ќе дојдам за наредно коло за Купот па ќе гледаме

Oh wait, Ливерпул испадна:icon_lol:

п.с. Ќе мора првенствен натпревар да е:icon_lol:
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 02:15 ---
Дојди у недела. Само види со кој играме првин :sneaky:
Ќе победи Ливерпул, не може се да изгубите :icon_lol:

Може, ќе дојдам за наредно коло за Купот па ќе гледаме

Oh wait, Ливерпул испадна:icon_lol:

п.с. Ќе мора првенствен натпревар да е:icon_lol:

Кај испаднал Ливерпул бе? Уште ве лажат, којзнае на која страна си гледал резултати денес:icon_lol:

Ако сака и пријателски нека е, само ти повели :)

Кај испаднал Ливерпул бе? Уште ве лажат, којзнае на која страна си гледал резултати денес:icon_lol:

Ако сака и пријателски нека е, само ти повели :)
Добра е идејава за гледање на натпревари заедно, ама од сите фан клубови да се збереме, Челзи, и останатите црвени :)))

Добра е идејава за гледање на натпревари заедно, ама од сите фан клубови да се збереме, Челзи, и останатите црвени :)))

Не знам од каде си ама ако си од Скопје е и те како изводливо.

самогласката

Плус, постот на дотичниот што е со ник од тренерот ваш воопшто не беше наивен и чиста заебанција, туку директно исмејување, „билоу д белт“.

Зошто пример би те навредило тебе ако кажам дека СПОРЕД МЕНЕ сите фанови/навивачи на Манчестер се лоботомирани. Тоа е само мое мислење, нАли?

No+because+your+fucking+retarded+government+played+you+like+saps+_f911e517b0882a0e302d63f05342a56c.jpg

по форумов некако само се препукуваат фанови на ливерпул и утд или грешам? каде се фановите на арсенал и челси .. :D

по форумов некако само се препукуваат фанови на ливерпул и утд или грешам? каде се фановите на арсенал и челси .. :D
Вашето ривалство е ненадминливо :)

Ново Лисиќе :)

Со самото тоа што употреби Ќ наместо Ч, ми укаува на тоа дека го користиш Пука Козметика жаргонот и верувам дека си од таму. :) Нема проблем, може да гледаме заедно утакмица, може викендашки во Ајриш, да се собереме повеќе од Скопјево, шо велиш?

Со самото тоа што употреби Ќ наместо Ч, ми укаува на тоа дека го користиш Пука Козметика жаргонот и верувам дека си од таму. :) Нема проблем, може да гледаме заедно утакмица, може викендашки во Ајриш, да се собереме повеќе од Скопјево, шо велиш?
да да сум за дефинитивно, ајриш може добро црно пиво има, само онака пријателско навивање зезање да нема препуцавање ко на форумов :)))

да да сум за дефинитивно, ајриш може добро црно пиво има, само онака пријателско навивање зезање да нема препуцавање ко на форумов :)))

Секако. Нема да се сељачиме у јавност :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom