FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
RickyLFC9

Тешко дека некој може да ве стигне до тоа ниво. :icon_lol:

Ај убав не се замарај со нас утре треба да се сликаш со класот. :)

RickyLFC9

Тешко дека некој може да ве стигне до тоа ниво. :icon_lol:

Ај убав не се замарај со нас утре треба да се сликаш со класот. :)
У право си пиле, ќе се насмеам за "вас" само :)

Ка ќе дојда сеа на емирати ка заскитани чеда, има да биде: леле кој ми дошол, кој ми дошол :D

Ужасно те замолувам да ми појасниш како јас со мојата реплика на пост кој е провокација „си го барам“.

Ајде, пошто си ужасно невин како и секогаш, во "провокацијата" на која одговараш се исмејува лошиот ден на Ливерпул, ма да, и не е лош ден, знаете да примите по 3 гола од послаби екипи, а во твојот одговор се исмејуваат фановите на Јунајтед во кои спаѓаат и оние овде од форумот...

Пишав денес овде во темава Мизерија, и одма ми скокна да ми реплицираш за Манчестер Јунајтед... Мојот пост најмалку се однесуваше на Ливерпул...

Во секој ваш пораз се збори Манчестер Јунајтед... Со секој ваш пораз се исмејуваат фанови на Јунајтед...

Знаев дека Јунајтед ви има набиено комплекси, и сигурно како фанови ве боли успехот на Јунајтед, ама мрзете го клубот, а не оние кои навиваат за него...

Зошто и сами сте свесни, Ливерпул до крајот на сезонава ке доживее повеќе порази, и ако се однесуваме кон вас како ти што направи сега, повеќе пати вие ке го јадете сеирот...

На што ке личи сега ја да кажам дека сите Ливерпулци овде се ретардирани само затоа што изгубил Ливерпул денес, како што прави вашиот пулен?

Ајде, пошто си ужасно невин како и секогаш, во "провокацијата" на која одговараш се исмејува лошиот ден на Ливерпул, ма да, и не е лош ден, знаете да примите по 3 гола од послаби екипи, а во твојот одговор се исмејуваат фановите на Јунајтед во кои спаѓаат и оние овде од форумот...

Пишав денес овде во темава Мизерија, и одма ми скокна да ми реплицираш за Манчестер Јунајтед... Мојот пост најмалку се однесуваше на Ливерпул...

Во секој ваш пораз се збори Манчестер Јунајтед... Со секој ваш пораз се исмејуваат фанови на Јунајтед...

Знаев дека Јунајтед ви има набиено комплекси, и сигурно како фанови ве боли успехот на Јунајтед, ама мрзете го клубот, а не оние кои навиваат за него...

Зошто и сами сте свесни, Ливерпул до крајот на сезонава ке доживее повеќе порази, и ако се однесуваме кон вас како ти што направи сега, повеќе пати вие ке го јадете сеирот...

На што ке личи сега ја да кажам дека сите Ливерпулци овде се ретардирани само затоа што изгубил Ливерпул денес, како што прави вашиот пулен?

Прво, прочитај на предходната страна што и имам на самогласката реплицирано и потенцирано за твојот пост, па после вака невино коментирај.

Не ти реплицирав за Манчестер, грешно си го сфатил мојот пост а притоа и ти си извинив зошто те ставив во кошот на постови кои го исмејуваат Ливерпул, не знам ни ова како не ти е јасно.

Не се збори во ској наш пораз за Манчестер, тоа е доказ и последниот дуел по кој што ниеден ништо лошо не кажа за утакмица, така да такви теории на заговор ти паѓаат во вода.

Што ми е мене лично јунајтед па да ми има набиено комплекс, те молам појасни ми.

Повторно те прашувам, што направив јас денес прв за да провоцирам, само реплцирав на постовите што го исмејуваа Ливерпул. Требаше да преќутам?

Не сакам што сакаш да постигнеш со генерализирање а истовремено го исмејуваш тој што генерализира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom