Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У право си пиле, ќе се насмеам за "вас" само![]()
Има ли некој доволно храбар на кајгана форумов кој ќе отвори нов топик со наслов "Олдхем фан клуб" ?
Ка ќе дојда сеа на емирати ка заскитани чеда, има да биде: леле кој ми дошол, кој ми дошол![]()
Некако премногу се јачате вие пред време.![]()
Па да не беше ттој судијата ваш, и вас ќе ве сомелевме!![]()
Да бевте способни за такво мелење немаше ни судијата да може да не спаси.![]()
Као што видов ве спаси...![]()
Ужасно те замолувам да ми појасниш како јас со мојата реплика на пост кој е провокација „си го барам“.
Ајде, пошто си ужасно невин како и секогаш, во "провокацијата" на која одговараш се исмејува лошиот ден на Ливерпул, ма да, и не е лош ден, знаете да примите по 3 гола од послаби екипи, а во твојот одговор се исмејуваат фановите на Јунајтед во кои спаѓаат и оние овде од форумот...
Пишав денес овде во темава Мизерија, и одма ми скокна да ми реплицираш за Манчестер Јунајтед... Мојот пост најмалку се однесуваше на Ливерпул...
Во секој ваш пораз се збори Манчестер Јунајтед... Со секој ваш пораз се исмејуваат фанови на Јунајтед...
Знаев дека Јунајтед ви има набиено комплекси, и сигурно како фанови ве боли успехот на Јунајтед, ама мрзете го клубот, а не оние кои навиваат за него...
Зошто и сами сте свесни, Ливерпул до крајот на сезонава ке доживее повеќе порази, и ако се однесуваме кон вас како ти што направи сега, повеќе пати вие ке го јадете сеирот...
На што ке личи сега ја да кажам дека сите Ливерпулци овде се ретардирани само затоа што изгубил Ливерпул денес, како што прави вашиот пулен?