FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Arsenal+v+Manchester+City+Carling+Cup+Quarter+JK390o9o_Z3l.jpg

Arsenal+v+Manchester+City+Carling+Cup+Quarter+0dw5TpAdERVl.jpg

Извлекоа гз Шити... еден шут еден гол тоа е тоа кога незнаеме да си ги искористиме шансите се знаеше дека казната ќе стигне...

И мене тоа ме интерисеира, некои викат ждрепка ќе имало, други не, а ако има ждрепка ѓи посакавам моите "омилени" Манчестер Јунајтед

И мене тоа ме интерисеира, некои викат ждрепка ќе имало, други не, а ако има ждрепка ѓи посакавам моите "омилени" Манчестер Јунајтед

(мислам дека) ќе има ждрепка. На која ќе биде извлечен Кардиф, како противник на Јунајтед. :)

(мислам дека) ќе има ждрепка. На која ќе биде извлечен Кардиф, како противник на Јунајтед. :)

те молам само во наводници стави го зборот "извлечен"....ќе помисли некој дека стварно не се местат ждрепките..:pos:

Прекрасна контра на Сити (Босански дијамант) (ама како повлече топка, ја додава, паѓа и си седи ја следи акцијата :icon_mrgr:, приметете баш на снимката) ... тоа е акцијата на вечерта. Челзи измлатен повторно на Бриџ, Јунајтед утре ваљда ќе тепа 1-0, Кардиф не знам како го тепале Блекбурн (со борбена игра и со залагање, како може ебате) ..

Ако не грешам, полуфиналињата ќе се:
Јунајтед - Сити
Кардиф - Ливерпул

И честитки до фановите на Ливерпул и тука. Ајт.

Кое беше голманчето на Сити......глеав хајлајтс.....какви 2 интервенции видов...браво!!!

Кое беше голманчето на Сити......глеав хајлајтс.....какви 2 интервенции видов...браво!!!

Пантелејмон. :D :D Али не е битно кој е, и така сите "голмани" се повампируваат против Арсенал.

Пантелејмон. :D :D Али не е битно кој е, и така сите "голмани" се повампируваат против Арсенал.

Очигледно не го глеаше ти Гивен против Ливерпул пред 3 дена...:pos::pos:.....ако е тој и денес свесен (после 3 дена) што се одбрани....сечам глава....ама ОДМА :) :)....може затоа и не бил во прв состав:pos:

Како и да е...според хајлатски имавте шанси...ама не ги искористивте....а реално, на толку играчишта во Сити....ќе се погоди барем еден да збрца гол...:/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom