FA & Capital One Cup

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Извлекоа гз Шити... еден шут еден гол тоа е тоа кога незнаеме да си ги искористиме шансите се знаеше дека казната ќе стигне...

S

Stivie G

Гостин
И мене тоа ме интерисеира, некои викат ждрепка ќе имало, други не, а ако има ждрепка ѓи посакавам моите "омилени" Манчестер Јунајтед

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И мене тоа ме интерисеира, некои викат ждрепка ќе имало, други не, а ако има ждрепка ѓи посакавам моите "омилени" Манчестер Јунајтед
(мислам дека) ќе има ждрепка. На која ќе биде извлечен Кардиф, како противник на Јунајтед. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
(мислам дека) ќе има ждрепка. На која ќе биде извлечен Кардиф, како противник на Јунајтед. :)
те молам само во наводници стави го зборот "извлечен"....ќе помисли некој дека стварно не се местат ждрепките..:pos:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Прекрасна контра на Сити (Босански дијамант) (ама како повлече топка, ја додава, паѓа и си седи ја следи акцијата :icon_mrgr:, приметете баш на снимката) ... тоа е акцијата на вечерта. Челзи измлатен повторно на Бриџ, Јунајтед утре ваљда ќе тепа 1-0, Кардиф не знам како го тепале Блекбурн (со борбена игра и со залагање, како може ебате) ..

Ако не грешам, полуфиналињата ќе се:
Јунајтед - Сити
Кардиф - Ливерпул

И честитки до фановите на Ливерпул и тука. Ајт.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кое беше голманчето на Сити......глеав хајлајтс.....какви 2 интервенции видов...браво!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кое беше голманчето на Сити......глеав хајлајтс.....какви 2 интервенции видов...браво!!!
Пантелејмон. :D :D Али не е битно кој е, и така сите "голмани" се повампируваат против Арсенал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пантелејмон. :D :D Али не е битно кој е, и така сите "голмани" се повампируваат против Арсенал.
Очигледно не го глеаше ти Гивен против Ливерпул пред 3 дена...:pos::pos:.....ако е тој и денес свесен (после 3 дена) што се одбрани....сечам глава....ама ОДМА :) :)....може затоа и не бил во прв состав:pos:

Како и да е...според хајлатски имавте шанси...ама не ги искористивте....а реално, на толку играчишта во Сити....ќе се погоди барем еден да збрца гол...:/

Kajgana Shop

На врв Bottom