FA & Capital One Cup

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Индиректно најави Мурињо дека ќе игра со втор тим. И нормално, распоредот стварно не е нормален а ЛЕ не смеат да испуштат. Само еден меч се игра, може се да се случи, нема поправен.
Не глеам причина зашо би се замарал за купов. Фа и Ле му се доста купови за сезонава. Тука комотно младинци плус Харт, Рехулион и Али треба да им искочи... Несмее да си ризикува повреда на уште еден офанзивец покрај Сон (барем на фантази го кажува ко повреден)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само мене ми е чудно дека Тотенхем игра денес со Челзи, а четврток игра квалификации ЛЕ?
На тебе... и на сите други што не приметија дека истиов распоред го имаа и минатата недела :D На другите им беше чудно и минатата недeла :D

Канцер е распоредов, треба да се буни Мурџо, тотално без осет е...ама сепак..нема како поинаку, свесно ќе мора да жртвува Лига куп

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Аспиликумикухухуета му еба се до трето колено на јакион

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Три тима може да склопи Тотенхем, ама ништо без тренер. Олкав ростер да имаше Покетино друго ќе беше.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Овој Регилон се што допре, се' посра. Буквално 1 добар потег нема

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ламела во 45 минути направи четири или пет прекршоци, не беше санкциониран.
А Жозе се кара со четвртиот судија и реагира на секоја одлука на Мејсон.

Греота е еден од најдобрите во историјата да го гледаш како тоне. Не дочекува пролет со Тотенхем.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Кога сме веќе кај Тотенхем, што се случува со оној малиот Сесењон ?! Веројатно е повреден сега, го нема ни на клупа, ама не ми текнува уопште дали има заиграно за првиов тим..

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.753
Поени од реакции
8.486
Овој Регилон се што допре, се' посра. Буквално 1 добар потег нема
Прво појавување му е, дали знае кај се наоѓа :D Имаше неколку добри решенија напред, ама у глобала е изгубен германец! Имам осет дека ќе го биде, не судете одма баго стопанката!

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Го заеба голот, ама добар е Регилон, се гледа одма дека напред ќе е напаст. А и игра со Сисока и Ндомбелиња и Ламели денес, друго ќе е со Сон и Кејн да е.
Автоматски споено мислење:

Него ова Менди некој пливач е ко што ми гледа, црни Кепа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom