S
Stivie G
Гостин
Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)Бог да чува... секаков народ.
Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)Бог да чува... секаков народ.
Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен теренПа нели не ви е важен купов,
Па прошлите ги имавме на гости. И ако лани вие го тепавте Нортхемптон дома ќе бевте во поповолна положба за ждрепката оваа година и на вас ќе ви се паѓаа вакви тимови.Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен терен
Друже, не сум ни јас крив ни ти што така се паднало на ждребката... значи во тој случај тужи ги садовите од кој беа влечени топчињата со имињата на екипите. И дај биди паметен и не глуми лудило со тоа што велиш дека Фергусон пак се умешал во ждребката, пошто има многу народ што чита овде.Што е толку смешно? Не можеме сите да бидеме навивачи на Јунајтед и да се смееме на тоа што сме добиле слаб противник( во вашиот случај кристал Паласа)
Ама како сакаш да биде третиран клуб што изгуби лани од Нортхемптон во прва или втора рунда не се сеќавам и ги почна натпреварите во Карлинг оваа година едно коло пред сите други поголеми тимови да ги наречам? Тие со Нотхемптон, Челзи лани со Њукасл исто дома... Секако дека ќе им се паѓаат потешки. Стварно не ми се јасни некои, дај погуглајте малце и ќе сфатите зашто е ова вака. Нешто слично ко ждрепката што е во ЛШ и што го пикаат Милан во втор шешир.Друже, не сум ни јас крив ни ти што така се паднало на ждребката... значи во тој случај тужи ги садовите од кој беа влечени топчињата со имињата на екипите. И дај биди паметен и не глуми лудило со тоа што велиш дека Фергусон пак се умешал во ждребката, пошто има многу народ што чита овде.
Масоните се вмешани ..Кој го рече тоа? И не плачеме туку навистина ми е чудно как вам секогаш ви се погодуваат некои од 5 Лига и тоа на домашен терен
Најлесниот го погодив.Манчестер Јунајтед - Кристал палас
Ливерпул со Арсенал
за другите, немам визии
Мои „типови“, за четврт маусот, да нема забуна.
Преку мачето и кучето..Све си мислам дека претседателот на ФА е некој далечен роднина на САФ