FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
На Сити му се одмаздивме, сега на ред е Евертон и да гледаме Лондонско финале на Вембли Челзи - Вест Хем :P

Како ни го редат лесен распоредот за третпат по ред на Вембли, а ние неспособни ни со Хал да се справиме дома. :facepalm:

Ќе ги казнат ли Сити за поставата, знам порано дека имаше санкции против Вуверхемтон, оти испаднале со десеткуван тим.
Уште еден одличен резултат на Покетино со Тотенхем, if you know what i mean.

Нема да ги казнат, а и во право е Пелегрини бе. Натпреварот требаше да го наместат за вчера да се изигра, така ќе имаа Сити ден плус да се припремат за Киев. Кога можи Јувентус да игра во петок зошто и овие да не можи.
Сити ги чека пеколен и згуснат распоред, уште купот му фалеше.

Не знам дали нема да ги казнат. Тогаш Мик МекКарти и Волвс ги казнија ама ако не се лажам во лигата пуштија таков состав, е сега дали важи за во купов не сум сигурен пошто се имаме изнагледано екипи кои имаат извадено ослабени тимови.

Чекам @Peja989 да ни каже нешто за платата на Паје... :noze:
Ме терате да го правам тоа што најмногу го мрзам (после мерење јачина на играчи по статистика) а тоа е да ви ги ставам сите постови во ворд документ и следна година ова време да ве цитирам :D

Ме терате да го правам тоа што најмногу го мрзам (после мерење јачина на играчи по статистика) а тоа е да ви ги ставам сите постови во ворд документ и следна година ова време да ве цитирам :D
Немојш!! :D

483EXCx.gif

Да гледат, а не да играт фудбал.
Се заебава бе Томи, си тера сеир на своја сметка зашто прошлиот пат се изумил, смрди на сарказам и иронија сликата до Македонија :)

Се заебава бе Томи, си тера сеир на своја сметка зашто прошлиот пат се изумил, смрди на сарказам и иронија сликата до Македонија :)

Па знам де дека се заебава. Знам дека претходниот пат испуштил утакмица (ако не се лажам за претходното коло од фа купов беше) оти играл фифа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom