FA & Capital One Cup

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
A.M. остави ги де :)
Ќе фатат и оваа тема ке ја бојкотираат :D
Нема зашто да ја бојкотираме темата. Ние со Челзи сме си у финале и колку сакаме ќе пишуваме тука. А на другите ако не им се свиѓа, комотно може да си одјебат...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Нема зашто да ја бојкотираме темата. Ние со Челзи сме си у финале и колку сакаме ќе пишуваме тука. А на другите ако не им се свиѓа, комотно може да си одјебат...
Мене ептен ми се свиѓа :love: , чувствувам дека вие сте напнати.... :place:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене ептен ми се свиѓа :love: , чувствувам дека вие сте напнати.... :place:
Па да напнат сум, напнат и возбуден за финалето... Cup Double не успева да направи секој тим...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па да напнат сум, напнат и возбуден за финалето... Cup Double не успева да направи секој тим...
Во право си некој сонува уште за Премиер лига....
Некој веќе освоил три титулива во 1 година,не го може секој тоа...
Некој до вчера велеше дека тоа теглите,мики маус куповите не се важечки ама ајт од денеска вредат!
Ајде ајде ќе ви требаат овие трофеи за после да си ја вртите математиката за да бидите најтрофеен клуб :icon_lol:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Е ако де.. никој не ве брани во тоа :)
Иначе LIKE ти стиснав зошто имаше 19 лајкови, сега имаш 20 :icon_mrgr: BEL19VE > CHAMP20NS (y)

S

Stivie G

Гостин
Да ти кажав денеска излегов,шетнав дури и клецнав! :icon_mrgr:
Ама пак ќе кажам поинтересно ми е овде со вас... <333
:facepalm: :pos: :pos: Се кладам дека на школо си бил. Немаш поинтересни работу у живото па кавгите тука ќе ти се интересни. Можам да замислам.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Во право си некој сонува уште за Премиер лига....
Некој веќе освоил три титулива во 1 година,не го може секој тоа...
Некој до вчера велеше дека тоа теглите,мики маус куповите не се важечки ама ајт од денеска вредат!
Ајде ајде ќе ви требаат овие трофеи за после да си ја вртите математиката за да бидите најтрофеен клуб :icon_lol:
Мене не ми е јасно, се расправате како деца, ти велиш ние сонуваме за Премиер Лигашка титула, а јас само ќе ти покажам една рака (со 5 прсти секако :D ) и ти тогаш ќе знајш што значи тоа....значи ако се контраме вака можиме до утре сабајле и пак ништо нема да направиме......

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мене не ми е јасно, се расправате како деца, ти велиш ние сонуваме за Премиер Лигашка титула, а јас само ќе ти покажам една рака (со 5 прсти секако :D ) и ти тогаш ќе знајш што значи тоа....значи ако се контраме вака можиме до утре сабајле и пак ништо нема да направиме......
Зарем мораше пост стар недела дена и фазла... да ме цитираш? :sick:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Зарем мораше пост стар недела дена и фазла... да ме цитираш? :sick:
Па добро де шо има врска ;). Ретко се приклучувам на темава и го видов твојот пост и ај си реков да те цитирам :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ај малце да се отвори темава пред финалето.
Дали ќе има двојна титула за Ливерпул во англиските купови или пак Челзи ќе стигне до првата титула сезонава

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај малце да се отвори темава пред финалето.
Дали ќе има двојна титула за Ливерпул во англиските купови или пак Челзи ќе стигне до првата титула сезонава
Пеер ќе ја сметав за совршена сликата ако го имаше Торес место Рамирес :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Пеер ќе ја сметав за совршена сликата ако го имаше Торес место Рамирес :icon_lol:
Мене ќе ми беше совршена Руни ако го имаше... али јбг го нема...

Kajgana Shop

На врв Bottom