Мене ептен ми се свиѓа , чувствувам дека вие сте напнати....Нема зашто да ја бојкотираме темата. Ние со Челзи сме си у финале и колку сакаме ќе пишуваме тука. А на другите ако не им се свиѓа, комотно може да си одјебат...
Па да напнат сум, напнат и возбуден за финалето... Cup Double не успева да направи секој тим...Мене ептен ми се свиѓа , чувствувам дека вие сте напнати....
Во право си некој сонува уште за Премиер лига....Па да напнат сум, напнат и возбуден за финалето... Cup Double не успева да направи секој тим...
Е ако де.. никој не ве брани во тоаНема зашто да ја бојкотираме темата. Ние со Челзи сме си у финале и колку сакаме ќе пишуваме тука. А на другите ако не им се свиѓа, комотно може да си одјебат...
Се кладам дека на школо си бил. Немаш поинтересни работу у живото па кавгите тука ќе ти се интересни. Можам да замислам.Да ти кажав денеска излегов,шетнав дури и клецнав!
Ама пак ќе кажам поинтересно ми е овде со вас... <333
Мене не ми е јасно, се расправате како деца, ти велиш ние сонуваме за Премиер Лигашка титула, а јас само ќе ти покажам една рака (со 5 прсти секако ) и ти тогаш ќе знајш што значи тоа....значи ако се контраме вака можиме до утре сабајле и пак ништо нема да направиме......Во право си некој сонува уште за Премиер лига....
Некој веќе освоил три титулива во 1 година,не го може секој тоа...
Некој до вчера велеше дека тоа теглите,мики маус куповите не се важечки ама ајт од денеска вредат!
Ајде ајде ќе ви требаат овие трофеи за после да си ја вртите математиката за да бидите најтрофеен клуб
Зарем мораше пост стар недела дена и фазла... да ме цитираш?Мене не ми е јасно, се расправате како деца, ти велиш ние сонуваме за Премиер Лигашка титула, а јас само ќе ти покажам една рака (со 5 прсти секако ) и ти тогаш ќе знајш што значи тоа....значи ако се контраме вака можиме до утре сабајле и пак ништо нема да направиме......
Па добро де шо има врска . Ретко се приклучувам на темава и го видов твојот пост и ај си реков да те цитирамЗарем мораше пост стар недела дена и фазла... да ме цитираш?
Пеер ќе ја сметав за совршена сликата ако го имаше Торес место РамиресАј малце да се отвори темава пред финалето.
Дали ќе има двојна титула за Ливерпул во англиските купови или пак Челзи ќе стигне до првата титула сезонава
Мене ќе ми беше совршена Руни ако го имаше... али јбг го нема...Пеер ќе ја сметав за совршена сликата ако го имаше Торес место Рамирес