FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
А да ставефте кој со кој ќе игра?
Не ти е ова подфорум играчница па да наредуваш, ок?
10959605_396750127161497_4444893430991555567_n.jpg

Мене ме интересира Леандра на кој му дала лајк во Фан Клуб Ливерпул? :D

Немаше никаква врска со резултат ама ме нервира кога се вика дека е чист а е и те како дискутабилен.

Ја еден пенал на Руни не можам да му простам, еден дајв и еден гол. Дајвот кога Мајк Рајли сврина пенал на Олд Трафорд за прекин на серијата на непобедливите. И Голот кој му го даде на Македонија, кој му беше првенец во кариерата за Англија. Така да, според овие две точки, Руни за мене е нај омразениот фудбалер во историјата на фудбалот.

Поздрав и ако можиш @Ilumious прости ми некако. :D

Хммм, никој не го збори пеналот што го направи Ешли Кол на тој меч кога Роналдо му скрши кичма, а Рајли не го свирна...
Ах бре, ич не сте реални...

Хммм, никој не го збори пеналот што го направи Ешли Кол на тој меч кога Роналдо му скрши кичма, а Рајли не го свирна...
Ах бре, ич не сте реални...

Се јави за тој меч да збориш? Требаше 100 црвени да видат бе,дај се збори само не го коментирај тој меч.

Имам чуфстфо дека навивачите на Ливерпул година наназад најмалку се навраќаат на историјата :D

Копитава требало со минус играчи да останат.
Иначе тоа на 56 сек ме потсети на Ивановиќ кога доби црвен дури у помалку вина имаше он а тука о фаул но ништо ама то е , Ферги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom