Нема врска дали бил меѓу несмасен старт или бил или не со намера, се санкционира стартот. Да влеташе голманот со раце друга ситауција би била и тоа би бил класичен дајв, да ја удреше прв топката голманот пак исто. Во случајов топката е далеку од голманот за ваква остра интервенција од негова страна, ете без разлика од намерата се санкционира стартот...Нани исто така ради таков несмасен старт јаде црвен против Реал, Роналдо ради остар старт (без контакт кон противнички играч) јаде црвен од Сити на времето. Дај не зезајте...цела сезона колку пенали не му се досудија на Јунајтед па никому ништо, а за овај се крева толкава галама. Далеку посумливи ситуации се случија годинава кои останаа премолчени ама ајде...Џенка
Јас никаде не реков дека било дајв ова на Руни
Јас само реков дека не гледам намера кај голманот. Несмасен старт е друго![]()
Те молам, барем препрочитај ја дискусијата.Нема врска дали бил меѓу несмасен старт или бил или не со намера, се санкционира стартот. Да влеташе голманот со раце друга ситауција би била и тоа би бил класичен дајв, да ја удреше прв топката голманот пак исто. Во случајов топката е далеку од голманот за ваква остра интервенција од негова страна, ете без разлика од намерата се санкционира стартот...Нани исто така ради таков несмасен старт јаде црвен против Реал, Роналдо ради остар старт (без контакт кон противнички играч) јаде црвен од Сити на времето. Дај не зезајте...цела сезона колку пенали не му се досудија на Јунајтед па никому ништо, а за овај се крева толкава галама. Далеку посумливи ситуации се случија годинава кои останаа премолчени ама ајде...
Еве го стартот на Роналдо. Се санкционира стартот, а не контакт.
Океј другар...моја грешка за тоа. Но, под намера не сваќај само повреда на играч фала Богу, одеше на топка тука се сложувам, но не би бил пенал доколку во истата ситуација истрчаше со раце на пример, така?Те молам, барем препрочитај ја дискусијата.
Нити реков дека Руни дајвнал, нити го оспорив пеналот. Изреагирав на тоа дека голманот имал намера во стартот. Според мене, имал намера да оди на топка, не да го погоди Руни. Ја промашува топката, Руни поради стартот си паѓа и се свири пенал.
Прочитајте ја дискусијата, мајку му.
И нормално, не сте живи ако не извадите снимка од некој старт каде што исто за тоа бил казнет играч на УТД![]()
Брат, сите се казнувани, јас не оспорувам. Против и за сите тимови има свирено контроверзни одлуки. Тој што го оспорува тоа, со него објаснувај сеОкеј другар...моја грешка за тоа. Но, под намера не сваќај само повреда на играч фала Богу, одеше на топка тука се сложувам, но не би бил пенал доколку во истата ситуација истрчаше со раце на пример, така?
Инаку со снимките, тоа ни е во крвта...поентата е дека Јунајтед за слични стартови бил казнуван и поостро. Тој старт ми дојде прв на памет со цел да ја илустрирам поентата, не само кон тебе директно, туку и за останатите индиректно.
Fergie Association...Штo ќе беше aкo пенaлoв беше зa 1-2![]()
Не ми е.Видок нешто ме ти е арно...
Па си, се извинува за начинот на кој што го доби, зошто скокна, не дека не е пенал. Читни поубаво.
А што има да ми докаже изјавата од играчот?На вас ни со изјава од играч не може да ви се докаже бе.Шо ви е зацртано во глава тоа ви е. Ако е ова црно,а според вас бело и бело е.