FA & Capital One Cup

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Немаше никаква врска со резултат ама ме нервира кога се вика дека е чист а е и те како дискутабилен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ја еден пенал на Руни не можам да му простам, еден дајв и еден гол. Дајвот кога Мајк Рајли сврина пенал на Олд Трафорд за прекин на серијата на непобедливите. И Голот кој му го даде на Македонија, кој му беше првенец во кариерата за Англија. Така да, според овие две точки, Руни за мене е нај омразениот фудбалер во историјата на фудбалот.

Поздрав и ако можиш @Ilumious прости ми некако. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.914
Хммм, никој не го збори пеналот што го направи Ешли Кол на тој меч кога Роналдо му скрши кичма, а Рајли не го свирна...
Ах бре, ич не сте реални...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Хммм, никој не го збори пеналот што го направи Ешли Кол на тој меч кога Роналдо му скрши кичма, а Рајли не го свирна...
Ах бре, ич не сте реални...
Се јави за тој меч да збориш? Требаше 100 црвени да видат бе,дај се збори само не го коментирај тој меч.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Имам чуфстфо дека навивачите на Ливерпул година наназад најмалку се навраќаат на историјата :D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Копитава требало со минус играчи да останат.
Иначе тоа на 56 сек ме потсети на Ивановиќ кога доби црвен дури у помалку вина имаше он а тука о фаул но ништо ама то е , Ферги.

Kajgana Shop

На врв Bottom