FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека има проблем со нервите, не може да се контролира. Го истура бесот, па потоа се извинува. :D

Висока топка, он со нога иди... :LOL:

По твојава логика тогаш и ова е намерно...

Сериозен си?
Го одбутнува играчот па не го ни гледа после и штом го удира крева рака, се извинува.

По кифли отиде Паркер тогаш... среќа не му купи некое ребро.
Намерно можеби не е, ама невнимателно е, очекуваш да ти падне балон топка во 5 метри на нога и никој да не појде на истата.

По кифли отиде Паркер тогаш... среќа не му купи некое ребро.
Намерно можеби не е, ама невнимателно е, очекуваш да ти падне балон топка во 5 метри на нога и никој да не појде на истата.

Добро де, не реков дека не е невнмателен стартот. И оној на Диаби што го постави Мојсо е невнимателен, тоа не значи дека е намерен. Не знам дали го пратиш муабетот ама стануваше збор за намера на Суарез да повреди некој играч.

Можеби има, не можам да тврдам ама мене искрено не ми текнува, поготово не во дресот на Ливерпул.

Јас сум еден од таквите.

Челзиња ве молам, без шеговити вадења и муабети од типот „ подобро вака, ќе иаме помалце натпревари“.

Со видеово го отупеа коа пред некоја сезона не тепаа у финалето :D

Ciao amore :pusigo:

images

Arrivederci ragazzo!
Bane Ivanovic!

:pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo:

Добро де, не реков дека не е невнмателен стартот. И оној на Диаби што го постави Мојсо е невнимателен, тоа не значи дека е намерен. Не знам дали го пратиш муабетот ама стануваше збор за намера на Суарез да повреди некој играч.

Можеби има, не можам да тврдам ама мене искрено не ми текнува, поготово не во дресот на Ливерпул.
Невнимателноста во тој случај е од Тери. Таква ситуација е опасно да пружиш нога, камоли па глава.

Невнимателноста во тој случај е од Тери. Таква ситуација е опасно да пружиш нога, камоли па глава.

Не баш, ситуацијата е идеална за со глава, ама инстинктитот и од едниот и од другиот беше тој што беше и тоа се случи. Нити едниот ( Суарез ) ниту другиот ( Диаби ) немаа никаква намера да фаулираат/повредат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom